Kingston V300 SSD Yavaşlığı

İnşallah değiştirirler. Corsair kullanıyorum ben, rahatım. İyi performans veriyor. Ama dediğiniz gibi yongayı değiştirmeleri çok iyi olur. Hem bizim hem de Kingston'un iyiliği açısından.

Valla iade olurum bilmiyorumki kasa zalman z3 plus ssd takma yerine takmıstım cıkarırken zor cıkıyor.Alt kısmı cıkarırken boydan boya hafif çizildi :D

Arkadaşlar Kingston firmasını kötülemiyorum.Firmanın SSD' lerinde kontrolcülerinde ucuz mal kullandığını belirttim.
Bu iddaya nerden vardım derseniz internette birçok yerde ilgili yazı mevcut bakabilirsiniz.
Bende alıcaktım ama bu nedenle vazgeçtim.Sandisk alacağım. Kingston normalde f/p ürünleri üretir bilirsiniz.Sadece Ssd'lerinde ucuzluğa kaçmış.

Bu test yazısını bir okuyun arkadaşlar

Kingston SSDNow V300 120GB İncelemesi | SSD Labs

Kingston SSD'lerin de hile yaptığı için SSD'niz yavaş. Verdiği değerleri bulamamanızın sebebi SSD'nin kontrolcüsü ucuz bir üreticiden alınıp üzerine Kingston basıp piyasaya sürüyorlar. Bundan da haberimiz yok bildirmiyorlar.

Aynen öyle. Kingston'un V300 serisi SSD'lerinde birden fazla farklı kontrolcü ve malzemeler kullandığı ortaya çıktığı. Bu sebeple de sitesinde belirtilen kontrolcünün olmaması veya vermesi gereken performansı vermeme olasılığı yüksek.

Geçmiş olsun.

Kingston gibi köklü bir firmaya nasıl olurda hileci diyorsunuz anlamadım açıkçası. Arkadaşın SSD sinde bir üretim hatası olamaz mı ?

Kingston'a boş yere laf atmaya gerek yok. Üretimde bir hata olmuş olabilir. Bilip bilmeden konuşmayalım.

Kingston'un SSD'leri çöp diyen sen değil misin kardeş. Cevabım o cümlene idi. Üretim hatası olamaz mı? Test sonuçlarını görmeden ne diyelim?

Kingston'un V300 serisi SSD'lerinde birden fazla farklı kontrolcü ve malzemeler kullandığı ortaya çıktığı. Bu sebeple de sitesinde belirtilen kontrolcünün olmaması veya vermesi gereken performansı vermeme olasılığı yüksek.

Bu durum Teknoseyir'in Haftalık Gündem Değerlendirmesi'nde de belirtilmişti. Böyle bir durum maalesef gerçek. 240 GB V300 kullanan biri olarak diyorum. Şanslı biriyim ki kontrolcü ve performansta sitesindekinden fark yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı