- Makaleler
- 5
İade şansın varsa et yada servise gönder ve para iadesi talep et. Test sonucunu göster. Vadedilen performans vermiyor ben paramı istiyorum de.
Kingston SSD'lerin de hile yaptığı için SSD'niz yavaş. Verdiği değerleri bulamamanızın sebebi SSD'nin kontrolcüsü ucuz bir üreticiden alınıp üzerine Kingston basıp piyasaya sürüyorlar. Bundan da haberimiz yok bildirmiyorlar.
Aynen öyle. Kingston'un V300 serisi SSD'lerinde birden fazla farklı kontrolcü ve malzemeler kullandığı ortaya çıktığı. Bu sebeple de sitesinde belirtilen kontrolcünün olmaması veya vermesi gereken performansı vermeme olasılığı yüksek.
Geçmiş olsun.
Kingston gibi köklü bir firmaya nasıl olurda hileci diyorsunuz anlamadım açıkçası. Arkadaşın SSD sinde bir üretim hatası olamaz mı ?
Kingston'a boş yere laf atmaya gerek yok. Üretimde bir hata olmuş olabilir. Bilip bilmeden konuşmayalım.
Kingston'un SSD'leri çöp diyen sen değil misin kardeş. Cevabım o cümlene idi. Üretim hatası olamaz mı? Test sonuçlarını görmeden ne diyelim?
Kingston'un V300 serisi SSD'lerinde birden fazla farklı kontrolcü ve malzemeler kullandığı ortaya çıktığı. Bu sebeple de sitesinde belirtilen kontrolcünün olmaması veya vermesi gereken performansı vermeme olasılığı yüksek.
E hocam aynı fiyata ne önerirsiniz ki başka? İlla 50 TL daha verip Samsung mu almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.