Tasarıma çok önem vermiyorsanız şu da alınabilir hocam:Tamamdır, alıyorum. Sağ olun hocam.
Hayırlı olsun.
Tasarıma çok önem vermiyorsanız şu da alınabilir hocam:Tamamdır, alıyorum. Sağ olun hocam.
Kaliteli olan hangisiyse o olsun, sessiz çalışması önemli. Tasarım geri planda hocam.Tasarıma çok önem vermiyorsanız şu da alınabilir hocam:
Hayırlı olsun.
O halde son tavsiye ettiğim derecelere daha fazla etki edecektir ama 1-2 derece oynar maksimum.Kaliteli olan hangisiyse o olsun, sessiz çalışması önemli. Tasarım geri planda hocam.
Ekstrem koşullardan kastım bunlar zaten, düşük hava akışlı ve GPU'nun tam altına gelen bir portta çalıştırdım. Daha dirençli olmasını beklerdim, yazma hızı 300MB bile görmedi (HDD'den kopyalama yaptım) sıcaklık 65-70 gördü ve durmadı arttı. G2'ye gelene kadar onlarca SSD olabilir ama bu G2'nin de aşırı ısındığı gerçeğini değiştirmiyor.Kasadaki hava akışından, anakartının malzeme kalitesinden tut yaşadığın ortamdaki nem oranına kadar değişen bir olay. Yorum yapamayacağım ama Kixoia G2'ye gelene kadar 5 tane çoktan throttle olacak M2 SSD sayarım.
Güzel tasarımlı uygun soğutucular da var.Tasarıma çok önem vermiyorsanız şu da alınabilir hocam:
Hayırlı olsun.
MSI B660M-G'nin ilk slotunda 500gblık düz olanı kullanıyorum. G2'ye nazaran daha çok ısınan bir ssd olmasına karşın gayet serin çalışıyor. Alabilirsiniz yaniKioxia G2 almayı düşünüyorum. Anakart'ın kendi M2 soğutucusu var. Isınma sorunu yaşar mıyım?
Anakart şu:
![]()
PRO B650-P WIFI
PRO series motherboards tuned for better performance by DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen4 PCIe, Extended Heatsink, M.2 Shield Frozr, Wi-Fi 6E, 2.5G LAN, USB 3.2 Gen 2x2www.msi.com
Soğutucu şöyle:
Eki Görüntüle 1737217
Yeterli olur mu?
Kioxia G2 almayı düşünüyorum. Anakartın kendi M.2 soğutucusu var. Isınma sorunu yaşar mıyım?
Anakart şu:
![]()
PRO B650-P WIFI
PRO series motherboards tuned for better performance by DDR5 memory with Memory Boost, Lightning Gen4 PCIe, Extended Heatsink, M.2 Shield Frozr, Wi-Fi 6E, 2.5G LAN, USB 3.2 Gen 2x2www.msi.com
Soğutucu şöyle:
Eki Görüntüle 1737217
Yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.