- Makaleler
- 17
İşte ben buna epik birader anı derim.Kırık ise nasıl açılıyor ki? Kırıldıysa ve bozulduysa açılmaması gerekmiyor mu?![]()
Kırık derken korsan yazılım yükleniyor ve oyunlar daha ucuza alınıyor.
İşte ben buna epik birader anı derim.Kırık ise nasıl açılıyor ki? Kırıldıysa ve bozulduysa açılmaması gerekmiyor mu?![]()
Peki TeşekkürlerMerhaba, yakında PS3 almayı düşünüyorum, ama kırık PS3 internete girer mi bilmiyorum. Bir de Online oynanır mı bilmiyorum. Eğer cevabını yazarsanız mutlu olurum.
Başka bir özelliği daha var. İnternetten girdiği gibi internetten çıkabiliyor..
Netflix, YouTube gibi programları kullanabilirsin.
Bende de var kırık PS3 5 senelik falan ama 15 tane falan oyun var hepsini bitirdiğim için yeni oyun oynamıyorum çok kullanmıyorum yani psyi nasıl Netflix YouTube gibi yerlere nasıl giriyoruz onu soracaktım.
Merhaba, yakında PS3 almayı düşünüyorum, ama kırık PS3 internete girer mi bilmiyorum. Bir de Online oynanır mı bilmiyorum. Eğer cevabını yazarsanız mutlu olurum.
Online oyun oynaya bilirsin internete de girersin (YouTube Netflix v.b) ama sürümü güncel olması lazım alacaksan veya aldıysan sürümünü kontrol et güncel değilse güncelle istediğin gibi ha guncellersen yine Kirman gerekir o da int de bulursun basit biseyMerhaba, yakında PS3 almayı düşünüyorum, ama kırık PS3 internete girer mi bilmiyorum. Bir de Online oynanır mı bilmiyorum. Eğer cevabını yazarsanız mutlu olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.