Kırık PS3 vs. orijinal PS3

Madem öyle yöneticiler korsan şeylere ceza vermesin. Bu da korsan. Ceza vermelerini geçtim bu iki yüzlülük.

Konsol kırmak korsan değildir. Konsol kırmak Androide Root yapmak gibi insanı özgürleştiren bir şeydir. Doğal olarak forumda yasak değil. Özgürleştirdiği için korsan oyun oynayabiliyorsunuz.

Konsol kırmak korsan değildir. Konsol kırmak Androide Root yapmak gibi insanı özgürleştiren bir şeydir. Doğal olarak forumda yasak değil.
Onu bana değil, diğer arkadaşlara söyleyin. Ben biliyorum korsan olmadığını, her şeye korsana destek yok diye atlamasınlar diye attım.

Onu bana değil, diğer arkadaşlara söyleyin. Ben biliyorum korsan olmadığını, her şeye korsana destek yok diye atlamasınlar diye attım.
Sorun yok, açıklama da yapayım dedim.

Oynanma açısından fark yok bizzat kendim test ettim. Ama almadan önce mümkünse yarım saat bir saat test edin. Cihaz yorulmuş ve bakımsızsa sorun çıkarabilir.

Evet root atma maskesiyle paralı oyunların hepsini ücretsiz alma. Aynı sahte Windows 10'u OEM Key maskesiyle almak gibi.
Sahte OEM Key nedir arkadaşım? Sahte şey orijinal yazılımda nasıl çalışsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…