Hamza Ensar Sağlam
Megapat
Daha fazla
Forumda PS3 kırma rehberi bile varken destek yok diyenler çıkması da ayrı komik. Recep Baltaş'ın Xbox 360 kırma konularında yardımcı olması da cabası.
Rehber: PS3 Nasıl Kırılır?
Konuyu 4.90 sürümüne uygun olacak şekilde güncelledim, yöntemler aynı ancak linkleri güncellemem gerekti. 1 Ağustos 2023 itibarıyla başka sürüm çıkmadıysa kullanabilirsiniz. Herkese selam. Bu yazımda sizlere tüm PS3 modellerini nasıl kırabileceğinizi göstereceğim. 2019 yazında çıkan HEN isimli...www.technopat.net Xbox 360 Kırdırma Yöntemleri Nelerdir?
Ben yeni bir Xbox360 almayı düşünüyorum. Alınca kırdırmak istiyorum çünkü gidip bir oyuna 200 tl veremem. Kırdırma seçeneklerini biliyorum. Hangileri en güvenli olacaktır? Xbox Live'den ban yiyince ne oluyor? Bazı yerlerde direk konsoluna ban atıyorlar dediler doğru mudur?www.technopat.net XBOX 360 Şifre Kırma
Merhaba arkadaşlar. Bende XBOX360 4 GB aldım. Fakat sonrasında şifre kırma olayları gibi bir şeyler öğrendim. Bunu nasıl ve nereden yapabiliriz. İzmir'de oturuyorum. Burada şifre kırma işlemi yapan bir yer var mı ? Eğer şifresini kırdırır isem herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım ? Ve bu...www.technopat.net
Konsol kırmak korsan değildir. Konsol kırmak Androide Root yapmak gibi insanı özgürleştiren bir şeydir. Doğal olarak forumda yasak değil. Özgürleştirdiği için korsan oyun oynayabiliyorsunuz.Forumda PS3 kırma rehberi bile varken destek yok diyenler çıkması da ayrı komik. Recep Baltaş'ın XBOX 360 kırma konularında yardımcı olması da cabası.
Rehber: PS3 Nasıl Kırılır?
Konuyu 4.90 sürümüne uygun olacak şekilde güncelledim, yöntemler aynı ancak linkleri güncellemem gerekti. 1 Ağustos 2023 itibarıyla başka sürüm çıkmadıysa kullanabilirsiniz. Herkese selam. Bu yazımda sizlere tüm PS3 modellerini nasıl kırabileceğinizi göstereceğim. 2019 yazında çıkan HEN isimli...www.technopat.net Xbox 360 Kırdırma Yöntemleri Nelerdir?
Ben yeni bir Xbox360 almayı düşünüyorum. Alınca kırdırmak istiyorum çünkü gidip bir oyuna 200 tl veremem. Kırdırma seçeneklerini biliyorum. Hangileri en güvenli olacaktır? Xbox Live'den ban yiyince ne oluyor? Bazı yerlerde direk konsoluna ban atıyorlar dediler doğru mudur?www.technopat.net XBOX 360 Şifre Kırma
Merhaba arkadaşlar. Bende XBOX360 4 GB aldım. Fakat sonrasında şifre kırma olayları gibi bir şeyler öğrendim. Bunu nasıl ve nereden yapabiliriz. İzmir'de oturuyorum. Burada şifre kırma işlemi yapan bir yer var mı ? Eğer şifresini kırdırır isem herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım ? Ve bu...www.technopat.net
Karşılaşmazsınız ama forumda korsana destek verilmiyor.
Onu bana değil, diğer arkadaşlara söyleyin. Ben biliyorum korsan olmadığını, her şeye korsana destek yok diye atlamasınlar diye attım.Konsol kırmak korsan değildir. Konsol kırmak Androide Root yapmak gibi insanı özgürleştiren bir şeydir. Doğal olarak forumda yasak değil.
Sorun yok, açıklama da yapayım dedim.Onu bana değil, diğer arkadaşlara söyleyin. Ben biliyorum korsan olmadığını, her şeye korsana destek yok diye atlamasınlar diye attım.
Oynanma açısından fark yok bizzat kendim test ettim. Ama almadan önce mümkünse yarım saat bir saat test edin. Cihaz yorulmuş ve bakımsızsa sorun çıkarabilir.PS3'ü aşağıdaki oyunları tek bir konsolda oynamak için almayı düşünüyorum. Maddi nedenlerden dolayı kırık PS3 almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu düşünüyorum? Kırık PS3'te donma kasma ya da oyunlarda hata tarzında problemlerle çok karşılaşır mıyım?
- God of War 1
- God of War 2
- God of War 3
- God of War: Ghost of Sparta
- God of War: Ascension
- God of War: Chains of Olympus
- Uncharted: Drake's Fortune
- Uncharted 2: Among Thieves
- Uncharted 3: Drake's Deception
Sahte OEM Key nedir arkadaşım? Sahte şey orijinal yazılımda nasıl çalışsın?Evet root atma maskesiyle paralı oyunların hepsini ücretsiz alma. Aynı sahte Windows 10'u OEM Key maskesiyle almak gibi.