Online oyun hastasıysan alma derim fiyatına bağlı. Eğer 1-2 bin ₺ arasında ise düşünülebilir maksimum 1-700₺ veririm. Sadece offline takılabiliyorsun oyunlarda bilgin olsun.
Ben hikayeli oyunlar oynarım, Online pek işim değil diyorsan alınır. 2 senede ne kadar hikayeli oyun varsa bitirirsin. Ya da PES, FIFA gibi oyunları arkadaşlarınla oynayabilirsin. Sadece Online yok yani.
Evet Online oynanmadığını biliyorum ve zaten Online meraklısı değilim FIFA CoD falan sarar beni.
Kırık derken yani PS lerde Kırık farklı oluyor Kırık anlamı bilgisayardan falan oyun indirebiliyorsun kırık olunca.Ama neresi kırık? Fotoğrafı var mı?
Ondan demedim fiyatını bilmediğim için dedim eğer fazla para vermeyeceksen al. Çok güzel oyun oynarsın mağazaya da gerek kalmaz para vermene oyun için. İnternette oyunları bulup kurarsın hazır kırık diye o açıdan bağlar yani. Benim demeye çalıştığım fazla para verip kırık cihaz almaman.
Evet Online oynanmadığını biliyorum ve zaten Online meraklısı değilim FIFA CoD falan sarar beni.
Bir de cihaz kendi kendini kapatıyor arada gibi söylentiler duydum doğru mudur?
Fiyat konusunda konuşmadık zaten pederin eski PS4 kafe işleten bir arkadaşının tanıdığı birinde varmış ve fiyatı da daha konuşmadık Max kaç lira değer sizce?
Hayır kapanmaz donanımsal bir sorunu yoksa bazı durumlarda bizim bile itelediğimiz ürünlerde kapanma vs. oluyor donanımda sıkıntı yoksa temiz yazılım atıp geri iteliyoruz.Bir de cihaz kendi kendini kapatıyor arada gibi söylentiler duydum doğru mudur?
Yanlış hatırlamıyorsam geçen birine 7.000₺'ye sıfırını iteledik. İkinci eli 2.700-3.500 arası kullanımına göre kırık ise de maksimum 2.100₺ normal ederi ise 1800-1900₺ temizliğine ve kullanımına göre.
Hayır kapanmaz donanımsal bir sorunu yoksa bazı durumlarda bizim bile itelediğimiz ürünlerde kapanma vs. oluyor donanımda sıkıntı yoksa temiz yazılım atıp geri iteliyoruz.
Rica ederim.Güzel o zaman alınır teşekkürler yardımlarınız için
Alma.Kırık derken konsolu hacklemişler demek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.