Kısa anime önerisi

O zaman başlıyorum beğenme sırama göre:

1-) Dr. Stone (Çok sevdiğim ama azıcık uzun.)
2-) Boku dake ga inai machi (Diyecek bir şey yok.)
3-) Kaguya-sama (Eğlenceli, romantizm)
4-) Seishun Buta Yarou Senpai
5-) Shinchou Yuusha (İzlerken çok güldüklerimden.)

İsterseniz başka da tavsiye edebilirim. Film de önerebilirim. Şimdiden bol kahkahalı seyirler. :)

Tek kelime ile efsane. Youjo Senki öneririm ayrıca.

İmzamdan animelere bakıp fikir edinebilirsiniz. Çoğu 12 bölüm.
One Punch Man 12 bölümmüş. Mangası devam ediyor sanırım. Bir de Uzaki-chan wa Asobitai! nasıl? Bir bölümünü izlemiştim, fena değil gibiydi.
@16986 hocam Devil May Cry'a kafayı taktım, siz nereden izlediniz? Japonca ve İngilizce altyazılı şekilde.

One Punch Man 12 bölümmüş. Mangası devam ediyor sanırım. Bir de Uzaki-chan wa Asobitai! nasıl? Bir bölümünü izlemiştim, fena değil gibiydi.
@16986 hocam Devil May Cry'a kafayı taktım, siz nereden izlediniz? Japonca ve İngilizce altyazılı şekilde.
Fakat 2 sezon, ona göre izleyin. Komedi ağırlıklı bir animedir One Punch Man.
Uzaki-chan aşırı ağır komedi-romantik animesidir, ona göre izleyin.

Uzaki-chan'ı çeviren çevirmenim çok sıkıcı olduğunu söyleyince izlemedim. Bazıları sevmişti bazıları sıkıcı demişti aynı şekilde. :(

Uzaki-chan'ı çeviren çevirmenim çok sıkıcı olduğunu söyleyince izlemedim. Bazıları sevmişti bazıları sıkıcı demişti aynı şekilde. :(
Zamanında çevirmenlik yapmış birisi olarak, çevirmenlik genel olarak sıkıcı olduğu için izlediğiniz animeyi anlamıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı