Kısa boylu arkadaşım kendini çok üzüyor

İyi günler çok yakın kardeşten öte bir arkadaşım var. Kendisi 160-163 boyları arasında. Özellikle son zamanlar konuştuğumuz tek konu onun boyu. Her seferinde asla sevilmeyeceğim iş bile bulamayacağım gençliğim çürüyor kısa boyluları kimse sevmez saygı göstermez gibisinden şeyler söylüyor. Daha da kötüsü kendine zarar vermesinden çekiniyorum çünkü konusmanın sonu hep buna bağlanıyor. Kendime çok dert edindim, hep yanında olmaya çalışıyorum. Zamanenin kızlarından pek bir şey bekleme hepsi cüzdana bakıyor desem de "Sevilmek benim de hakkım kız arkadasımın olmasını istiyorum iyi kötü olsa bile deneyimlemek istiyorum şu yaşa geldim bir kızın elini tutamadım (yaşı 18 19)" gibisinden şeyler söylüyor. Ben karşı çıkınca da boyla ilgili araştırmaları sunuyor önüme. Gerçekten böyle mi, arkadaşımın yanında nasıl olabilirim?

Onunla aynı yaşta 1.82 biri olarak hiç sevgilim olmadı, yeri geldi ret yedim. Bizim sınıfta 1,58 bir çocuk vardı şuan 12. sevgilisini falam yapmış takılıyor. İş özgüvende, ortamcılıkda, muhabbette tabi biraz da parada bitiyor. Arkadaşın kendini çok kasmış, uzun olsaydı da sevgilisi olmazdı. Fikir dünyasını değiştirmesi gerekiyor, ayrıca değiştiremeyeceği şeylere üzülerek yaşayan, kendi ile barışık olmayan ve en önemlisi kendine saygı duymayan adamla bırak sevgiliyi ahbap olunmaz.

Saygılar ve iyi akşamlar.

Onunla aynı yaşta 1.82 biri olarak hiç sevgilim olmadı, yeri geldi ret yedim. Bizim sınıfta 1,58 bir çocuk vardı şu an 12. sevgilisini falam yapmış takılıyor. İş özgüvende, ortamcılıkda, muhabbette tabii biraz da parada bitiyor. Arkadaşın kendini çok kasmış, uzun olsaydı da sevgilisi olmazdı. Fikir dünyasını değiştirmesi gerekiyor, ayrıca değiştiremeyeceği şeylere üzülerek yaşayan, kendi ile barışık olmayan ve en önemlisi kendine saygı duymayan adamla bırak sevgiliyi ahbap olunmaz.

Saygılar ve iyi akşamlar.

Yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçasi para kazanması ve vücut yapması lazım. 160 boy erkek için cidden kısa ve dating hayatında baya zorlar insanı. Çünkü şöyle bir durum var kızların çoğu en az topuklu giyince aynı boylarda olduğu biri istiyor. 150 boylarında falan biri bulması lazım ve aynı şekilde bu kişinin onu sevmesi lazım zor ama dediğim gibi değiştirilebileceği şeylere odaklanmak dışı şansı yok annesi babası nasıl tanıştıysa o da bir şekilde yapabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı