Kişisel bilgilerim ile tehdit ediliyorum

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, okul arkadaşım telefon numaramdan bir panel aracılığıyla bilgilerimi bulmuş vesikalık fotoğrafım adım soyadım dedelerimin adı vb. bana gelmiş senin işin bitti ölü raporu çıkartacağım panel ile 800 SMS atacağım diyor. Ben de biliyorum bu panel işlerini tecrübeliyim ama çok bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, okul arkadaşım telefon numaramdan bir panel aracılığıyla bilgilerimi bulmuş vesikalık fotoğrafım adım soyadım dedelerimin adı vb. bana gelmiş senin işin bitti ölü raporu çıkartacağım panel ile 800 SMS atacağım diyor. Ben de biliyorum bu panel işlerini tecrübeliyim ama çok bilgim yok.
Kanıtlarla rehberliğe müdür yardımcısına gidin. Siber suçlara da başvurun. Senin işin bitmedi onun hayatı kararacak.

Ölü raporu çıkartamaz. (Ölüm Bildirim sistemine giriş sadece kamuda çalışan hekimlerin yapabileceği bir işlemdir)

Onun dışındaki tehtitleri için de savcılığıa suç duyurusu ya da bilişim suçları ile görüş. 😉

Polise, okul müdürüne falan gidin şikayette bulunun, bilgisayarına, telefonuna, internetine bir el koyulsun da aklı başına gelsin türemenin. Polise yalvarın bilgisayarını kontrol etsinler.

Polis denen bir şey var biliyorsanız.
Yaşım büyük değil. Aileme söylesem geri kafalılar zaten anlamazlar.

Polise, okul müdürüne falan gidin şikayette bulunun, bilgisayarına, telefonuna, internetine bir el koyulsun da aklı başına gelsin türemenin. Polise yalvarın bilgisayarını kontrol etsinler.
Hocaya falan söyledim ciddiye bile almadı iyi olmuş dedi o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı