Kişisel bilgilerim ile tehdit ediliyorum

Yaşım büyük değil. Aileme söylesem geri kafalılar zaten anlamazlar.

Hocaya falan söyledim ciddiye bile almadı iyi olmuş dedi o kadar.

15 yaşından küçük değilsen kendin suç duyurusunda bulunabiliyorsun diye biliyorum. Adamakıllı dilekçeni yazıp savcılığa git. Nöbetçi savcıya denk gelmezsen sana sorar zaten olayı sonrasında kendisi yazıp yollar. Çocuğa zaten ifade vermesi için evine kağıt yolladıklarında bir güzel tutuşur.

15 yaşından küçük değilsen kendin suç duyurusunda bulunabiliyorsun diye biliyorum. Adamakıllı dilekçeni yazıp savcılığa git. Nöbetçi savcıya denk gelmezsen sana sorar zaten olayı sonrasında kendisi yazıp yollar. Çocuğa zaten ifade vermesi için evine kağıt yolladıklarında bir güzel tutuşur.
Zaten büyük olsam burada konu açmak yerine şikayet ederdim.

13 yaşındaki ergen veletler hacker olduklarını sanıyorlar. Öyle tiplerin yaşına bakmam. Ya çok sağlam döverim, ya da dava yoluyla mahkemeye verir çocuğu mosmor olana kadar yalvartırım. Ailesi öder tazminatı artık. Travma ile öğrenmiş olur.

Zaten büyük olsam burada konu açmak yerine şikayet ederdim.

O zaman burada konu açmak yerine ailene danışman gerekiyor canım. Buradan birisi senin adına gidip şikayetçi olamayacağına göre konuyu ailene açacaksın, birisi beni tehdit ediyor vesaire gibisinden açıklama yapacaksın. Muhtemelen ailen hayırdır gidip konuşalım dövelim tarzı bir seçenek sunacak sen şikayet konusunda ısrar edeceksin. 15 yaşından küçük iki tane çocuğun anlamsız kavgaları yüzünden aileler birbirine girmemeli sonrasında dönülemez sonuçları oluyor.

Dediğim gibi gidip ailene söyleyeceksin ve savcılığa gitme konusunda ikna edeceksin sakın olayı kavgaya taşımalarına müsaade etme. Ebeveynler bilinçsiz ve çocuk kavgalarının aile ölümleriyle sonuçlandığını birçok kez gördük. Eğer gerçekten seni rahatsız edecek boyuttaysa müdüre falan gitmelerini de isteme. Müdür 2 tane ensesine şaplak atıp tamam oğlum bir daha yapma sen deyip kapatacaktır olayı. Ses kaydı, video kaydı geçersiz ve yasak sohbet konuşmasının görüntülerini alıp kağıda döktürmen yeter. Zaten okul arkadaşım dediğine göre muhtemelen senle yaşıt ve olay büyütülecek bir şey değildir. Ama rahatsız oluyorsan git şikayet et zaten çocuğu kodese tıkacak halleri yok sen şikayetini verince ona 15 iş günü içerisinde ifade vermesi için yazı gidecek o yazı gelince zaten hem çocuk tutuşur hem de ailesinden gereken tepkiyi alır.

Drake-Hotline-Bling.jpg

Merhaba arkadaşlar, okul arkadaşım telefon numaramdan bir panel aracılığıyla bilgilerimi bulmuş vesikalık fotoğrafım adım soyadım dedelerimin adı vb. bana gelmiş senin işin bitti ölü raporu çıkartacağım panel ile 800 SMS atacağım diyor. Ben de biliyorum bu panel işlerini tecrübeliyim ama çok bilgim yok.
Hocam madem sizi tehdit ediyor siz de onu tehdit edin. Ailemle konuştum ve hakkında şikayetçi olmaya karar verdik vs. deyin? Yaşınız küçük anladığım kadarıyla. Hiçbir şey yapamaz. Korkmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı