Kişisel bilgilerimi oyunda söylediler

Bulutben2

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft anarchy oynarken bir anda bilgilerim sohbet kısmında yazıldı bu nasıl oldu hiçbir fikrim yok yardım edin Discord token im bile yazıldı en önemlisi mailim yazıldı. Masaüstündeki dosya ismi bile yazıldı.

İmkanınız varsa format atın, temiz kurulum yapın. Daha sonra bilgilerinin çalındığından şüphelendiğiniz bütün hesaplarınızın şifrelerini değiştirin. Bir dahaki sefere de bu tarz bilinmeyen kaynaklardan dosya indirirken en azından VirusTotal’den kontrol edin.

Technopat'ın Windows 11 kurulum rehberi YouTube videosunu aşağıya bıraktım:

Neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki? Beni de ifşaladılar T.C'me kadar takmadım kafaya.

USB yok CD room calismiyor USB ve CD siz nsl format atabilirim.

İmkanınız varsa format atın, temiz kurulum yapın. Daha sonra bilgilerinin çalındığından şüphelendiğiniz bütün hesaplarınızın şifrelerini değiştirin. Bir dahaki sefere de bu tarz bilinmeyen kaynaklardan dosya indirirken en azından VirusTotal’den kontrol edin.

Technopat’ın Windows 11 kurulum rehberi YouTube videosunu aşağıya bıraktım:

Neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki? Beni de ifşaladılar T.C'me kadar takmadım kafaya.
usb yok cd room calismiyo usb ve cd siz nsl format atabilirim

15 yasindayim bu zamana kadar yediğim en büyük virus ee.exe ve krnl.exe di.

Son düzenleme:
USB yok CD room calismiyor USB ve CD siz nsl format atabilirim.

usb yok cd room calismiyo usb ve cd siz nsl format atabilirim

15 yasindayim bu zamana kadar yediğim en büyük virus ee.exe ve krnl.exe di.
Temiz kurulum kadar güvenli olacağından emin değilim, yine de USB'siz sıfırlama rehberini aşağıya bıraktım:

MERNİS sızıntısı ile bulabilirler. Hatta salı gecesi sınıf arkadaşım soyadımı sordu, söyledim ve bütün kimlik bilgilerimi bana söyledi. Normal şeyler bunlar Türkiye'de.

Temiz kurulum kadar güvenli olacağından emin değilim, yine de USB'siz sıfırlama rehberini aşağıya bıraktım:

Windows 7 kuracağım USB satın alacağım ama format atmasını bilmiyorum Discord'un varsa bana ulasabilir misin?

Hocam öncelikle format en iyisi ama format atamayacaksan Malwarebytes BitDefender Kaspersky ESET ile taratabilirsin.

Win 8.1 kursanız daha iyi.

BitDefender ve malware var malware virusu buldu karantinaya atti ben sildim tabii silindimi karantina klasorundanmi silindi yoksa komple PC'den mi bilmiyorum. Bir de BitDefender'le taarattımm yaklasık 2 saat yeniden çözümlenis 67 tane ve sifre korumalrı 263 tane buldu ama ne olduklarını anlamadim o yüzden dokunmadım.

Hocam öncelikle format en iyisi ama format atamayacaksan Malwarebytes BitDefender Kaspersky ESET ile taratabilirsin.

Win 8.1 kursanız daha iyi.

Sistem geri yukleme yapsam duzelirimi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı