İmkanınız varsa format atın, temiz kurulum yapın. Daha sonra bilgilerinin çalındığından şüphelendiğiniz bütün hesaplarınızın şifrelerini değiştirin. Bir dahaki sefere de bu tarz bilinmeyen kaynaklardan dosya indirirken en azından VirusTotal’den kontrol edin.
Technopat'ın Windows 11 kurulum rehberi YouTube videosunu aşağıya bıraktım:
Neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki? Beni de ifşaladılar T.C'me kadar takmadım kafaya.
İmkanınız varsa format atın, temiz kurulum yapın. Daha sonra bilgilerinin çalındığından şüphelendiğiniz bütün hesaplarınızın şifrelerini değiştirin. Bir dahaki sefere de bu tarz bilinmeyen kaynaklardan dosya indirirken en azından VirusTotal’den kontrol edin.
Technopat’ın Windows 11 kurulum rehberi YouTube videosunu aşağıya bıraktım:
usb yok cd room calismiyo usb ve cd siz nsl format atabilirimNeden bu kadar stres yapıyorsunuz ki? Beni de ifşaladılar T.C'me kadar takmadım kafaya.
Neden bu kadar stres yapıyorsunuz ki? Beni de ifşaladılar T.C'me kadar takmadım kafaya.
Temiz kurulum kadar güvenli olacağından emin değilim, yine de USB'siz sıfırlama rehberini aşağıya bıraktım:USB yok CD room calismiyor USB ve CD siz nsl format atabilirim.
usb yok cd room calismiyo usb ve cd siz nsl format atabilirim
15 yasindayim bu zamana kadar yediğim en büyük virus ee.exe ve krnl.exe di.
Hocam yakınınızda illaki market vardır, A101, Bim farketmez, gidin ucuz bir tane flash bellek alın, daha sonra temiz kurulum yapın.USB yok CD room calismiyor USB ve CD siz nsl format atabilirim.
Hocam yakınınızda illaki market vardır, A101, BİM fark etmez, gidin ucuz bir tane flash bellek alın, daha sonra temiz kurulum yapın.
Sana nasıl yardım edebilir ki biri? Yapacak bir şey yok belli ki bir şeyler yapmışsın da biri almış bilgilerini.
Temiz kurulum kadar güvenli olacağından emin değilim, yine de USB'siz sıfırlama rehberini aşağıya bıraktım:
![]()
USB'siz Format Nasıl Atılır?
Hepimiz Windows'un en az bir sorunuyla karşılaşmışızdır. Bu noktada kolaylığı açısından temiz kurulum önerildiği için gerektiğinde USB’siz format nasılwww.technopat.net
Win 8.1 kursanız daha iyi.Windows 7 kuracağım USB satın alacağım ama format atmasını bilmiyorum Discord'un varsa bana ulasabilir misin?
Hocam öncelikle format en iyisi ama format atamayacaksan Malwarebytes BitDefender Kaspersky ESET ile taratabilirsin.
Win 8.1 kursanız daha iyi.
Hocam öncelikle format en iyisi ama format atamayacaksan Malwarebytes BitDefender Kaspersky ESET ile taratabilirsin.
Win 8.1 kursanız daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.