Kişisel Bir Özür

• Konuyu başlatan Hastai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.664
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
H

Hastai

Ziyaretçi
Merhabalar,

Kendimi bildim bileli ani duygular ve ani düşünceler ile karar veren biriyim. Bu kararlar çoğu zaman kötü sonuçlar doğurdu benim için. Veyahut pişman olacağım davranışları yapmama sebep verdi. @Recep Baltaş hocam bilmiyorum ne kadar doğrudur ancak buradan, sizden özür dilemeyi borç bildim.

Reklam konusunda haklıydınız, reklamlar düzenlemelerle göze batmıyor artık.

Mobil site de düzelmiş. Reklamların köşesine kutucuk koyulmuş, neden reklamı beğenmediğimiz hakkında. İlgisiz reklamlar yok denecek kadar azalmış. Sadede gelirsek peşin hükümlülük, ön yargı ve anlık tepkiler yine beni zora soktu. Sadece siz değil konuda olan tüm Technopat`lar, eğer suçum veya yanlışım olduysa affola.

İtiraf etmem gerek insan Technopat'a bulaştı mı kolay kopamıyor. O yüzden yüzsüzlük müdür bilinmez ama bu Sosyal'e devam etmek gerçekten zevkli.

Basit bir kullanıcıdan saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zora sokulacak ne vardı ki?
Technopat'ın başından beri reklam konusunda çok iyi ilerleyen bir site olduğunu söylememize gerek yok zaten. Boşu boşuna hesabınız silindi.

Belirtmiştim zaten o konumda da. Ben 1 aylık bir kullanıcıydım. Technopat hakkında pek bir bilgim yoktu, olamazdı. Ön yargı... Hesap silinmesi önemli değil gerçekten, burada Sosyal'leşmek, yardım etmek, ederken de öğrenmek hoşuma gidiyor. 1 ayda masaüstü bilgisayar konusunda baya bir bilgi birikimine sahip oldum. Umarım bu sürer.

Sonuç olarak hatanı anladın ve özür diledin. Dediğin doğru insan technopat'tan kopamıyor. :D Bu arada o huyunu değiştirmeye çalış anlık tepkiler gerçek hayatta seni zor durumda bırakabilir pişman olacağın şeyler yapabilirsin.

Geri dönmene ve özür dilemen adına mutlu oldum, hesabın boş yere silindi fakat bu pek sorun teşkil etmeyecektir. Google Adblock Plus diyorum tekrardan. :)

Merhabalar,

Kendimi bildim bileli ani duygular ve ani düşünceler ile karar veren biriyim. Bu kararlar çoğu zaman kötü sonuçlar doğurdu benim için. Veyahut pişman olacağım davranışları yapmama sebep verdi. @Recep Baltaş hocam bilmiyorum ne kadar doğrudur ancak buradan, sizden özür dilemeyi borç bildim.

Reklam konusunda haklıydınız, reklamlar düzenlemelerle göze batmıyor artık.

Mobil site de düzelmiş. Reklamların köşesine kutucuk koyulmuş, neden reklamı beğenmediğimiz hakkında. İlgisiz reklamlar yok denecek kadar azalmış. Sadede gelirsek peşin hükümlülük, ön yargı ve anlık tepkiler yine beni zora soktu. Sadece siz değil konuda olan tüm Technopat`lar, eğer suçum veya yanlışım olduysa affola.

İtiraf etmem gerek insan Technopat'a bulaştı mı kolay kopamıyor. O yüzden yüzsüzlük müdür bilinmez ama bu Sosyal'e devam etmek gerçekten zevkli.

Basit bir kullanıcıdan saygılar.
Neyse '' hastai '' nin 'h' sini büyük yazma imkanına sahip oldun. :)
Hoşgeldin, yinede.

Hoşgeldin yeniden kardeşim. :p

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı