Kişiye özel kasa tasarımı yapmak

Katılım
26 Şubat 2015
Mesajlar
54
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar;
Uzun süredir aklımda kişiye özel masaüstü bilgisayar kasaları tasarımı ve üretim atölyesi fikri var. Bazı oyunlardan ve filmlerden esinlenerek üst düzey kasa tarımları üretmeyi planladığım bir iş fikrim var. Bir örnek verecek olursak mesela Yüzüklerin Efendisi'ndeki cücelerin altın madenlerini referans alarak altın varaklı cüce mimarinin izlerini taşıyan bir kasa.
Başka bir örnek verecek olursam Taht Oyunları'ndaki ejderhaların kabartma veya 3D yazıcılar tasarlanmış bir kasa.
Örnekleri artırmak mümkün tabi.
Kendime ait bir işimin olması ve üzerine bir şeyler koyarak ilerleyeceğim beni heyecanladıracak bir iş fikri. Daha önce çokça düşünmeme rağmen başlayacak cesareti bulamadım kendimde. Daha önce bir iş kurma deneyimi olan veya bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri olabilir mi diye yazıyorum bunları.
Yanlış hatırlamıyorsam bir kaç hafta önce technopat ta özelleştirilmiş sıvı soğutma yapan birinin bir videosunu görmüştüm. Tesisat hattı çekmek gibi bir şeydi yaptıkları. Ama benim düşündüğüm tesisata kullanılacak borunun üretimin ve tasarımının da ait olduğu bir iş. Bu konuda biraz konuşmak istiyorum ve sizlerinde fikirlerinizi merak ediyorum. teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım biraz fikir verir size saygılarımla .

395664
395666
395667
395668
395663
 
Bu işin ana bir iş olacak yapılabileceğini sanmıyorum. Örneğin memur olursun sabah 8 akşam 5'den sonra kalan vaktinde uğraşırsın. Zaten yüksek bütçeli olacağı için alan kişi de az olur.
 
Elbette yapılır.
Resimlerde gördüğün gibi evde oda Boşaltıp çalışma yaptık. Şuan vakit ve yer sıkıntısı var.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı