brouser_prof
Decapat
Tamam Amazon hariç tüm siteler kötüStar Wars cizgi romanı aldım sadece buradan 1 ayda geldi.
Tamam Amazon hariç tüm siteler kötüStar Wars cizgi romanı aldım sadece buradan 1 ayda geldi.
Tamam Amazon hariç tüm siteler kötü
Pal Sokağı Çocukları, İçimdeki Müzik, Kardeşim Rüzgar Kadeşim Deniz, bir de Şeker Portakalı'nın devamı Güneşi Uyandıralım.Almıştım önceden 1 haftaya gelmişti
Onu okudum başka var mı
Onlarıda okudumPal Sokağı Çocukları, İçimdeki Müzik, Kardeşim Rüzgar Kadeşim Deniz, bir de Şeker Portakalı'nın devamı Güneşi Uyandıralım.
Kaça almıştın? Bir de ismini söyler misin?Star Wars cizgi romanı aldım sadece buradan 1 ayda geldi.
Star Wars cizgi romanı aldım sadece buradan 1 ayda geldi.
Babalar ve Oğullar, Kumarbaz?Onlarıda okudum
Babalar ve oğullar ı okudum kumarbaz a bakacağımBabalar ve Oğullar, Kumarbaz?
Kaça almıştın? Bir de ismini söyler misin?
Yürüyerek bile getirebilirlerdi.Konum sıkıntısı çıkmıştır herkes kargoyla aynı sıkıntıyı yaşamıyor. Mesela benim kargom 2km uzaktaydı ama alan dışı bahanesiyle iade oldu![]()
Çizgi romanlar çok pahalı oluyor. Ben ROTS romanı alayım dedim. 300 TL'yi 4-5 ay önce.Hocam 2 yıl once aldım 90 TL'ye yeni yayınlanmıştı cumhuriyet Jedi'i Mac'e Win'du aldım diğerleri oncesınde almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.