Kitap önerisi

Lev Nikolayeviç Tolstoy - İtiraflarım. Sayfası az ama mânası fazla olan kitaplardan biri. Ayrıcı istediğin inanç kriterini de hâliyle karşılıyor.

Düzenleme: Ama eğlence kısmını pek karşılamıyor. Özellikle yanlış hatırlamıyorsam 10. bölüme kadar baya karamsar bir havada oluyorsunuz. Neyse daha fazla spoiler vermeyeyim, iyi okumalar.
 
Noam Chomsky - Güç Kimin Elinde
Yakın dönem dünya siyasetini anlatan bir kitap. Roman-hikaye havasında değil, salt bilgi ve yazarın yorumlarını içeriyor.
Dinler Tarihi 101 - Peter Archer
Yine salt bilgi içeren bir kitap ancak kitabın dizaynı ve anlattığı konular oldukça keyifli, okurken sıkılmazsınız.
 
Vladimir Bartol'un Alamut Fedailerin Kalesi kitabını şiddetle öneririm öyleyse.
Hasan Sabbah ve kurduğu sahte cennet ile birlikte haşhaş vererek bu cennetlere ulaşma vaadiyle tarihteki ilk suikastçileri ortaya çıkarmasını konu alıyor.
@Ludwig Hocam şuan okuyorum o kitabı. Başları biraz sıkıcı geldi normal mi? İlgim olduğu için devam da etmek istiyorum.
 
@Ludwig Hocam şuan okuyorum o kitabı. Başları biraz sıkıcı geldi normal mi? İlgim olduğu için devam da etmek istiyorum.
Pişman olacağınız bir kitap değil. İlerleyen kısımlarda kitap akıcı hale gelecektir. Ama bu bir macera kitabı değil bunu unutmamak lazım. Tarihi bir roman tarzında. Buna rağmen oldukça kolay okunur bir dili var.
 
İçinizden aynısından binlerce olan bir konu daha dediğinizi duyar gibiyim.

Ama bu biraz farklı... Sanırım.
Konuya geçeyim. okurken hem kendime bir şeyler katabileceğim hem de eğleneceğim kitap önerileri istiyorum sizden. Dinlerin sorgulanması veya dini inançlar (deizim, agnostisizm vb) üzerine olursa daha da severek okurum. Şimdiden değerli zamanınızı ayırıp okuduğunuz ve öneride bulunduğunuz için teşekkürler.
nietzsche agladiginda.
 

Geri
Yukarı