Kitap önerisi

BRVWARRİOR

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2020
Mesajlar
412
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba sefillerin 120 sayfalık kitabını okumuştum ve bayılmıştım 400, 500 sayfalığını okumak istiyorum tavsiye eder misiniz bir de kitap önerirsiniz çok sevinirim.
 
Sefilleri okumadım fakat korku-fantastik sever misin ? Clive Barker'ın, Cehennemlik Yürek ve Cehennemin Kızıl Hakikatı isimli kitaplarını şiddetle tavsiye ederim. Stephen King tarafından da övgüler almış bir yazar Clive Barker. Ben normalde çok fazla kitap okumam ama Cehennemlik Yürek kitabını aldığım gün bitirmiştim diğer kitaba da yarın başlayacağım. Cehennemlik Yürek kitabı 134 sayfa diğer Cehennemin Kızıl Hakikatı kitabı ise 446 sayfa. Korku-slasher filmleriyle içli dışlı olanlar Hellraiser serisini çok iyi bilir. O efsane seri bu iki kitapdan uyarlandı. Kesinlikle tavsiye ederim.
 
Sefilleri okumadım fakat korku-fantastik sever misin? Clive Barker'ın, Cehennemlik Yürek ve Cehennemin Kızıl Hakikatı isimli kitaplarını şiddetle tavsiye ederim. Stephen King tarafından da övgüler almış bir yazar Clive Barker. Ben normalde çok fazla kitap okumam ama Cehennemlik Yürek kitabını aldığım gün bitirmiştim diğer kitaba da yarın başlayacağım. Cehennemlik Yürek kitabı 134 sayfa diğer Cehennemin Kızıl Hakikatı kitabı ise 446 sayfa. Korku-slasher filmleriyle içli dışlı olanlar Hellraiser serisini çok iyi bilir. O efsane seri bu iki kitapdan uyarlandı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Cehennemlik yürek nasıl sürükleyicimi korku filmi ve oyunu pek izlemem oynamam fakat siz böyle deyince ilgimi çekti sıkmaz değil mi?
 
Cehennemlik yürek nasıl sürükleyicimi korku filmi ve oyunu pek izlemem oynamam fakat siz böyle deyince ilgimi çekti sıkmaz değil mi?
Ben kitap okurken genellikle ara vererek okuyan birisiyim. Cehennemlik Yürek kitabı hızlı tempolu bir kitap okurken hiç sıkılmadım ve aldığım gün bitirdim. Korku-slasher türü filmlere yatkın olduğum için çok sevdim belki yatkın olmadığın için sevmezsin ama gerçekten güzel bir kitap.
 
Eğer Metro Serisinin kitaplarını okuyacaksan üç kitabı ayrı ayrı alma. Bunu al.
Ek olarak sonunda 50 sayfa fazladan bulunuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı