Kitap önerisi

Yer
Ankara
Dostayevski ve Orwel istemiyorum. Biraz toparladım. Freud, King gibi yazarlardan birkaç kitap toparladım. Ama öneri istiyorum. Hobbit tarzı olabilir. HP serisini bitirdim. Gözüm LOTR'da ama malum teki 50 TL. Aklınıza gelen kesin oku dediğiniz kitaplardan varsa önerilere açığım.(şimdilik aklımda bunlar var.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211210_235830_com.kuarkdijital.bkmkitap.jpg
    Screenshot_20211210_235830_com.kuarkdijital.bkmkitap.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20211210_235824_com.kuarkdijital.bkmkitap.jpg
    Screenshot_20211210_235824_com.kuarkdijital.bkmkitap.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 84
Dostayevski ve orwel istemiyorum. Biraz toparladım. Freud, king gibi yazarlardan birkaç kitap toparladım. Ama öneri istiyorum. Hobbit tarzı olabilir. HP serisini bitirdim. Gözüm LOTR'da ama malum teki 50 TL. Aklınıza gelen kesin oku dediğiniz kitaplardan varsa önerilere açığım.(şimdilik aklımda bunlar var.)

Hayatım da okuduğum en iyi kitaplardan biri robinson cruise okumanı şiddetle tavsiye ederim.

Dostayevski ve Orwel istemiyorum. Biraz toparladım. Freud, King gibi yazarlardan birkaç kitap toparladım. Ama öneri istiyorum. Hobbit tarzı olabilir. HP serisini bitirdim. Gözüm LOTR'da ama malum teki 50 TL. Aklınıza gelen kesin oku dediğiniz kitaplardan varsa önerilere açığım.(şimdilik aklımda bunlar var.)

Sineklerin tanrısı D&R da 22 TL di baya iyi tavsiye ederim

İlber Ortaylı

Bir Ömür Nasıl Yaşanmalı?

Hocam konu olarak nedir?
Kitap, II. Dünya Savaşı’nda yaşanan nükleer atom bombası etkisinden korunmak için Britanyalı bir grup çocuğun, uçak ile taşınmasını konu alarak başlıyor. Söz konusu uçak varmak istediği noktaya gidemeden, ıssız bir adaya düşünce hayatta kalan çocukların yaşam mücadelesi başlamış oluyor.

Kitap, II. Dünya Savaşı'nda yaşanan nükleer atom bombası etkisinden korunmak için britanyalı bir grup çocuğun, uçak ile taşınmasını konu alarak başlıyor. Söz konusu uçak varmak istediği noktaya gidemeden, ıssız bir adaya düşünce hayatta kalan çocukların yaşam mücadelesi başlamış oluyor.

Çok ilgi çekici duruyor. Listeye aldım.
11 TL gibi çok makul bir rakama sepete ekledim (daha %23 civarı indirim olacak yani 9 TL civarı oluyor). 15 TL'lik daha kitap alacağım(100 TL'yi tamamlamam lazım ekstra %10 indirim için) (son durum 85 TL). Hala bir kitap önerisi alabilirim. 1. veya 2.dünya savaşını konu alan bir kitap olabilir. Ama hikaye değil tarih tarzı, bence Sineklerin Tanrısı ile hikaye tarzını kapatmış oluruz.

Son düzenleme:
Franz Kafka - Dava
Jules Verne - Tüm Kitapları
Edith Nesbit - Demiryolu Çocukları
Jack London - Beyaz Diş
Tolstoy - Anne Karenina
Mark Twain - Tom Sawyer
Anton Çehov - Altıncı Koğuş
Eleanor H. Porter - Küçük Kemancı
Harriet Beecher Stowe - Tom Amcanın Kulübesi
Paul Berna - Sokak Çalgıcısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar