Kitap önerisi

karul

Decapat
Elimde okuyacak kitap kalmadı. Felsefi, ekonomi ve T.C. Tarihi ile ilgili siyasi kitaplar önerirseniz sevinirim. Fazla sıkmayacak kitaplar tercihimdir. Ayrıca kitap satın almak için site önerirseniz sevinirim.

Hocam Firlandiya'nın kuruluşunu ve gelişimini anlatan bir kitap var, adı Beyaz Zambaklar Ülkesinde. Amazon sitesinden alabilirsiniz eğer Prime'niz var ise. 1984 kitabıda siyasiydi galiba.

Okumadıysanız daron acemoğlu ulusların düşüşü kitabını öneririm. Ben genelde Amazon'dan alıyorum.

İlk şansta bir göz atarım. Şu an alamam. Fiyat'ı biraz pahalı. Başka öneriniz var mı?

Hocam Firlandiya'nın kuruluşunu ve gelişimini anlatan bir kitap var, adı beyaz zambaklar ülkesinde. Amazon sitesinden alabilirsiniz eğer Prime'niz var ise. 1984 kitabıda siyasiydi galiba.

Prime üyeliğim yeni bitti ve yenilemek istemiyorum. Fiyat'ı arttı. Sanırım birkaç farklı çevirisi var. Hangisini almalıyım?

İlk şansta bir göz atarım. Şu an alamam. Fiyat'ı biraz pahalı. Başka öneriniz var mı?

Prime üyeliğim yeni bitti ve yenilemek istemiyorum. Fiyat'ı arttı. Sanırım birkaç farklı çevirisi var. Hangisini almalıyım?
Bende can yayınevi var, çok farketmez hocam ha gidi ucuzsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı