Kitap önerisi

GrandST

Hectopat
Kitap okumaya başladım kitap önerisi yapabilir misiniz? Öncelikle okuduğum kitaplar: Momo, petey, 80 günde devrialem, kaptan Grant'ın çocukları, Barbaros hayrettin paşa, monte kristo kontu, Osmanlı'dan cumhuriyete Balkanlar'ın makus tarihi göç, simyacı, cingöz recai okumak istediğim kitaplar: Beyaz zambaklar ülkesinde ve metro kitap serisi sizin de önerilerinizi almak isterim.

Kitap okumaya başladım kitap önerisi yapabilir misiniz? Öncelikle okuduğum kitaplar: Momo, petey, 80 günde devrialem, kaptan Grant'ın çocukları, Barbaros hayrettin paşa, monte kristo kontu, Osmanlı'dan cumhuriyete Balkanlar'ın makus tarihi göç, simyacı, cingöz recai okumak istediğim kitaplar: Beyaz zambaklar ülkesinde ve metro kitap serisi sizin de önerilerinizi almak isterim.
Beyaz Zambaklar Ülkesinde gayet güzel bir kitap.İçimdeki Müzik öneririm benimde kitaplar hakkında bilgim yok daha çok 13-17 yaş kitaplar önerebilirim istiyorsanız.

Tam metin derken anlamadım kitabı bitirdim cok güzeldi bence üstelik klasikler insanı baymıyor seni tutuyor kitapta.
100 sayfalık bir versiyonu da var çocuklar için onu kastetmiştim. Orijinali ise 750 sayfa.

Üstte yazdığım romanlara birazda bilimsem kitaplar ekliyorum:

Kozmos
Milyarlarca ve Milyarlarca
Büyük Sorulara Kısa Yanıtlar
Zamanın Kısa Tarihi
Neredeyse Her Şeyin Kökeni

100 sayfalık bir versiyonu da var çocuklar için onu kastetmiştim. Orijinali ise 750 sayfa.

Üstte yazdığım romanlara biraz da bilimsem kitaplar ekliyorum:

Kozmos.
Milyarlarca ve milyarlarca.
Büyük sorulara kısa yanıtlar.
Zamanın kısa tarihi.
Neredeyse her şeyin kökeni.

Senden öğreniyorum ben 200 sayfalığını okumuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı