Kitap önerisi

Dune serisini önerebilirim ama başta seri ağır gelir derseniz de
1984,
Hayvan çiftliği,
Ben, Efsane,
Mars yıllıkları,
Fahrenheit 1451,
Cesur yeni dünya,
Maymunlar cehennemi,
kitaplarını önerebilirim.
Öneriler için teşekkürler, Bilimkurgu klasikleri kısmında bir sürü kitap var oradan öneriniz nedir?

Witcher kitapları çok güzeldir, biraz kalın ama akıp gider. İlk kitapları zaten hikaye hikaye oluşuyor, roman gibi değil. İlk kitabını alıp başlayabilirsin.
İskandinav Mitolojisi'ne ilgin varsa Neil Gaiman'ın İskandinav Mitolojisi kitabını kaçırma, favori kitaplarımdandır.
Terry Pratchett kitapları da eğlencelidir, özellikle Mort'u seviyorum ben. Eğer Neil Gaiman ve Terry Pratchett'i seversen ikisinin ortak kitabı Amerikan Tanrıları'na da bak, okumadım ama önerebilirim.

Her ne kadar eğlenceli ve akıcı kitaplar okumak senin hoşuna gidecek olsa da bazı klasikler de en az diğer kitaplar kadar akıcı ve okurken zevk verebiliyor. Benim sevdiklerimi yazayım sana.
Okurken hem kendine çok şey katacak, hem heyecanlanacak, hem öfkelenecek hem de kendini içine kaptırabileceğin modern klasiklerden Martin Eden. O da favorilerimdendir.
Yeraltından Notlar, benim en sevdiğim ilk 10 kitaba girer. Çok sağlam kurgusu ve gerçekten hayatındaki çoğu şeyi sorgulamanı sağlayacak bir kitap.

Ek olarak biraz abartılı anlatım ve Amerika yanlısı bir kitap olsa da 2. Dünya Savaşı, askeri cephelere vs. ilgin varsa Kardeşler Takımı kitabını okuyabilirsin. Çevirmeni ile de görüşmüştüm ve kitabı da okudum. O atmosferi hissettiren güzel bir kitap. Tabii 2. Dünya Savaşına ilgin yoksa pek önermem.

@Esperoja Öneriler oldukça iyi duruyor teşekkür ederim, sizin başka kitap önerileriniz varsa bakabilceğim yer var mı, oldukça güzel yazmışsınız.
Öyle bir derleme yapmadım maalesef, açtığım eski indirim konularında veya açtığım her indirim konusunda kitap hakkında fikrim veya bilgim varsa zaten yazıyorum kısa şekilde. Onlardan faydalanabilirsin, iyi okumalar :)

Öyle bir derleme yapmadım maalesef, açtığım eski indirim konularında veya açtığım her indirim konusunda kitap hakkında fikrim veya bilgim varsa zaten yazıyorum kısa şekilde. Onlardan faydalanabilirsin, iyi okumalar :)
Alakasız olacak fakat, kitapevi olarak öneriniz var mı? Birde fiyat farkı fazla olduğunca ciltsiz tercih edilmeli mi?

Alakasız olacak fakat, kitapevi olarak öneriniz var mı? Birde fiyat farkı fazla olduğunca ciltsiz tercih edilmeli mi?
Alacağın kitabı çok sevmiyorsan veya koleksiyonunu yapmayacaksan ciltli almanın mantığı yok. Kitabevi önerim yok, ben genelde internet üzerinden alıyorum. İnternet üzerinden de neredeyse tamamen Amazon'u kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı