Kitap önerisi

Kadd

Hectopat
Daha fazla  
Genel olarak kitap önerisi konusu.
Tüm kitap önerilerinizi ve önerme sebeplerinizi öğrenmek istiyorum.

Polisiye seversen John Verdon kitapları.
Otobiyografik roman seversen Martin Eden.
Klasik seversen Gazap Üzümleri.
Çocuksu romanlar seversen Gizemli Benedict Derneği, Gregor ve Yeraltı serisi
Fantastik seversen Witcher serisi, Harry Potter serisi.
Macera seversen Ateşle Oynayan Kız serisi, Açlık oyunları serisi

Percy Jackson ve Olimposlular. Bilim kurgu ve mitoloji seviyorsan bunları çok güzel birleştiren bir seri, 5 kitabı var ilk seride. Lise yıllarımda bana kitap okumayı sevdiren seridir, tavsiye ederim.

Ernest Hemingway'in "Çanlar Kimin İçin Çalıyor" kitabını öneririm. Öğretmenimiz bize ödev olarak verdi, ama ben ayrıca çok sevdim kitabı. Karmaşık ve sürükleyici bir yapısıyla beni içine çekiyor diyebilirim.

Ben romana başlangıç seviyesi olarak Dönüşüm, Satranç tarzı şeyler alacağım. Ama arkadaşım bana Hasan Ali Yücel'in Hamlet ve Beyaz Geceler kitaplarını vermişti. Hamleti şiddetle tavsiye ederim, Beyaz Geceler de iyidir (Beyaz Gecelerin ilk bölümü güzel, kalan bölümleri karmaşık anlaması zor ben ilk bölüm hariç pek okumadım)

1735134731897.png

3. Boyut, 4. Boyut gibi konulara merakın var ise çok eğlenceli bir kitap 70-80 sayfa tadımlık pişman olmazsın

İlgi duyduğunuz türleri yazmazsanız sanırım yapılacak öneriler pek işlevsel/yararlı olmayacaktır.
Örneğin ben tarihi roman ve malum dünya klasiklerini severim. Konu ne olursa olsun yazarın edebiyat dil yeteneği 1. sırada yer alır.
Sıkılmadan okumak için eskilerden basit iki kitap.
Simyacı, Sofi'nin Dünyası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı