Kitap önerisi

Dizi tadında istiyorsan ve polisiye seviyorsan kesinlikle Ahmet Ümit dene. Her kitabı güzeldir fakat benim favorim Kırlangıç Çığlığı.
Eevet muhtemelen severim benim demek istediğim birazda şey yani çok hayatın içinden gibiler normal olaylar yani biraz paranormal vs. de olabilir. Polisiye de olabilir böyle garip olaylar vb.

Oyun olanın kitabı mı bu :D Oyununu oynamadım o yüzden belki okunabilir.
Ben kendim okudum hocam içinde her şey var, farklı farklı saçma sapan dinler ve tarikatlar, doğa üstü olaylar, hayatta kalma mücadelesi içindeki Artyom'un hikayesi bayağı heyecan verici. Kitabının oyunla pek alakası yok, oradaki olaylar neredeyse tamamen farklı.

Zaten duymyşsundur ama Sefiller'i önerebilirim. Eğer uzun geliyorsa İş Bankası'nın kısaltılmış kitapları baya iyi onlardan başlayabilirsin.
God of War'ın roman hali de bayağı bir güzeldi.

Ben kendim okudum hocam içinde her şey var, farklı farklı saçma sapan dinler ve tarikatlar, doğa üstü olaylar, hayatta kalma mücadelesi içindeki Artyom'un hikayesi bayağı heyecan verici. Kitabının oyunla pek alakası yok, oradaki olaylar neredeyse tamamen farklı.
İstediğim tarz bu benim de. Oyundan mı esinlenip kitap yapmışlar yoksa kitaptan esinlenip mi oyun yapmışlar?

Zaten duymyşsundur ama Sefiller'i önerebilirim. Eğer uzun geliyorsa İş Bankası'nın kısaltılmış kitapları baya iyi onlardan başlayabilirsin.
God of War'ın roman hali de bayağı bir güzeldi.
Evet bakabilirim sefiller uzun gelir biraz. Kısaltılmış da özet gibi kalmaz mı?

Hocam percy jackson serisine bakın hem Yunan mitolojisini de çözersiniz.

İstediğim tarz bu benim de. Oyundan mı esinlenip kitap yapmışlar yoksa kitaptan esinlenip mi oyun yapmışlar?

Bazen onlardan okuyorum güzel kısaltıyorlar. Hemen sıkıldığını belirtmişsin başlangıçta bence iyi olur.

Hocam ilk 5 kitap bir seri yani bir sonuçla bitiyor en azından, şimşek hırsızı ile başlayabilirsiniz gerçekten sarıyor ondan sonra 5 kitap daha var ben o kısımdayım tekrardan öneriyorum güzel kitaplar.

Hocam esinlenmek değil kitabı oyun yapmışlar ama pek alakası yok kitapla. The boys çizgi romanı ve the boys dizisi gibi, bayağı farklı olaylar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı