Kitap önerisi

Unknowise

Decapat
Şu an kitap fuarindayim. 10. sınıfım. Şu an Harry Potter'ın 3. kitabını okuyorum. Sizce devam mı etmeliyim yoksa farklı türler ya da farklı kitaplara mı yönelmeliyim? Önerileriniz neler?

Okuduğum "THE 100 Serisi". Ve "SİLO Serisi" çok iyiydi hatta ben okuduktan sonra dizileri yapıldı. Çerezlik olarak "Medora Günlükleri"'ne de bakabilirsin Harry Potter serisine benziyor. Onun dışında "1984" romanı da güzel. Biraz eski bulman zor olabilir ama "Kan Gölü" romanıda baya iyidir.

Okuduğum "THE 100 Serisi". Ve "SİLO Serisi" çok iyiydi hatta ben okuduktan sonra dizileri yapıldı. Çerezlik olarak "Medora Günlükleri"'ne de bakabilirsin Harry Potter serisine benziyor. Onun dışında "1984" romanı da güzel. Biraz eski bulman zor olabilir ama "Kan Gölü" romanıda baya iyidir.
Konuları ne hocam

Harry Potter'ın kitapları güzel özellikle ilk 4 kitabı. Ben Witcher serisinin kitaplarını okuyorum 5. kitaptayım çok sevdim fırsat buldukça okuyorum sonrasında oyunlarına başlayacağım.

Şu an kitap fuarindayim. 10. sınıfım. Şu an Harry Potter'ın 3. kitabını okuyorum. Sizce devam mı etmeliyim yoksa farklı türler ya da farklı kitaplara mı yönelmeliyim? Önerileriniz neler?
Bulabilirsen metro serisine bak derim.

Oyununu oynamıştım hocam. Ama o tarz şeyler olabilir.
Oyunundan biraz daha farklı ayrıntılı yani. Bende hem oyunu oynayıp hem de kitabını okudum ikisi de aşırı sardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı