Konuları ne hocamOkuduğum "THE 100 Serisi". Ve "SİLO Serisi" çok iyiydi hatta ben okuduktan sonra dizileri yapıldı. Çerezlik olarak "Medora Günlükleri"'ne de bakabilirsin Harry Potter serisine benziyor. Onun dışında "1984" romanı da güzel. Biraz eski bulman zor olabilir ama "Kan Gölü" romanıda baya iyidir.
Bulabilirsen metro serisine bak derim.Şu an kitap fuarindayim. 10. sınıfım. Şu an Harry Potter'ın 3. kitabını okuyorum. Sizce devam mı etmeliyim yoksa farklı türler ya da farklı kitaplara mı yönelmeliyim? Önerileriniz neler?
Oyununu oynamıştım hocam. Ama o tarz şeyler olabilir.Bulabilirsen metro serisine bak derim.
Oyunundan biraz daha farklı ayrıntılı yani. Bende hem oyunu oynayıp hem de kitabını okudum ikisi de aşırı sardı.Oyununu oynamıştım hocam. Ama o tarz şeyler olabilir.
The 100 ve Silo serileri postapokaliptik romanlar. Medora Günlükleri fantastik. 1984 distopya. Kan Gölü tıbbi gerilim.Konuları ne hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.