Kitap okuma alışkanlığı için ne yapılmalı?

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2020-2022 arası çok fazla kitap okurdum. Nedense şu an hiç başlayamıyorum. Sizce nasıl geri kazanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfaları hızlıca okuyup anlayan kişiler çok güzel kitap okuyor. Artık zamanın getirdiği şartlar sebebiyle kitap okumak zorlaştı. Kitap okurken esniyorsan, arada dışarıdan gelen seslere takılıyorsan, kitaptan kopup gündelik yaşantından bazı anılar geliyorsa aklına, hele bir de arada telefonu eline alıyorsan kitap okumak artık zor demektir. Önce kafayı boşaltmak şart. Sonrasında kitap okumak ve anlamak kolaylaşıyor.

Sevdiğin tarzda az sayfalı kitaplar okuyarak tekrar başla. Kitap önerisi istersen de yardımcı olurum.
Sürükleyici romanlar hoşuma gider gayet.

Sayfaları hızlıca okuyup anlayan kişiler çok güzel kitap okuyor. Artık zamanın getirdiği şartlar sebebiyle kitap okumak zorlaştı. Kitap okurken esniyorsan, arada dışarıdan gelen seslere takılıyorsan, kitaptan kopup gündelik yaşantından bazı anılar geliyorsa aklına, hele bir de arada telefonu eline alıyorsan kitap okumak artık zor demektir. Önce kafayı boşaltmak şart. Sonrasında kitap okumak ve anlamak kolaylaşıyor.
Evet telefon çok geliyor elime. Ve fazla sürem de olmadığı için zorlanıyorum.

Sürükleyici romanlar hoşuma gider gayet.

Evet telefon çok geliyor elime. Ve fazla sürem de olmadığı için zorlanıyorum.-

Telefondan okumaya başlayabilirsin hocam ben öyle yaptım, hikaye kitapları seviyorum öyle öyle kısa kitaplar ve hikayelerle şu an daha çok okuyabiliyorum, alışkanlık kazandıktan sonra da fiziksel kitap alıp roman okumaya başladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı