Kitap Seçimi

Yarın ya gidip alacağım yada çevrim içi sipariş vereceğim iki tanesini. Ayın 26-27 sinde okumaya başlayabilirim. Yani Eylül başlarında fotoğraflarla birlikte ufak kendi çapımda bir bilgi paylaşımı yapacağım.
 
Bu gün gittim internet fiyatları ile reyon fiyatları arasında epey fark var. Dolayısıyla Tanrı yanılgısını almadım internetten sipariş vereceğim. İndirim reyonundan Kolay para adlı Jens Lapidus'un kitabı gözüme çarptı metroda gelirken biraz okudum gerçekten çok güzel bir giriş yaptı. Devamı da güzel olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca katil-cinayet sevenleri varsa 26. Seviye diye bir kitap gördüm, gerçekten baya iyiye benziyordu.
 
Bence en kârlısı internet üzerinden almak. Reklama girmez sanırım D&R, kitapyurdu vs. bir çok site var hatta bir tanesi siteler arası fiyat karşılaştırması yapıyor. Kitapmetre'idi sanırım ismi. Şubeden daha ucuz fiyat ve listeyi kabartıp fiyatı yükseltince 50TL üstü kargo bedava oluyor çoğu yerde.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı