Kitap Tarzı Sistem Toplama Rehberi Hazırlama

FantastikTürk

Megapat
Katılım
11 Aralık 2016
Mesajlar
8.870
Makaleler
7
Çözümler
23
Bu konuyu açmamda bir sakınca var mı bilemiyorum :D Moderatörlere sormadım uzun süreceğinden :D

Daha önce imzamda bulunan sistem toplama rehberini hazırlamıştım. Ancak onu düzenleme şansım vs gibi özellikler yoktu ve güncel değildi. Ben de PDF/kitap gibi bir rebher hazırlamaya karar verdim. Kitaptan farksız olacak hatta belki bastırırım :D Bu rehberde en ince ayrıntılarına kadar yazacağım. İsterse 100 sayfa olsun. Her gün 2 saat uğraşmayı planlıyorum. Tahmini ne zaman biter bilemeyeceğim ama çok güzel bir rehber olacak. Kitap gibi olacak mesela rehberi açacaksınız bakmak istediğiniz konu sayfa 14'te ekran kartları. Sayfa 14'e gidip istediğiniz bilgiyi küçük başlıklar altında bulabileceksiniz. Ancak belirttiğim gibi tahmini bitiş süresini söyleyemeyeceğim :) Ayrıca PDF olduğu için sürekli güncelleyip yenisini atacağım. Örnek sistemlerden tutunda en ufak ayrıntıya yer vereceğim.

@Silinen üye @ibrahim zdemir @BERWAR @CJack60 @JohnMacTavish @Neko @Jira @Barış Tolon

Tabii ki yanlışlarım olabileceği için buradaki bilgili kişilere danışıp hazırlayacağım. Yukarıda isimlerini verdim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Koyacağım hocam detaylı olacak. Aklınıza gelip gelemeyecek her şeyi koyacağım :). Takıldığım bir yer olursa soracağım burdan. İstişare ile hallederiz :).

Herhalde :
  • Detaylı Sistem Toplama Rehberi (Technopat.net @Türkün Gücü)
Gibi bir isim koyarım herhalde. İsime sonra karar veririz :D.
 
Herkesin uzmanlık alanı farklı. Belki bende, sizin rehbere göre her bütçeye sistem toplama rehberi hazırlarım ve parçaları neden seçtiğimi yazarım. Bu arada, rehberi bilgisayardan mı hazırlayacaksınız?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı