Kitap tavsiyesi

Agatha Christie kitapları güzeldir. Ben çok severek okumuştum. Çok sürükleyici geliyor bana.
Tolkien'in orta dünya ile ilgili kitapları iyidir. Özellikle LOTR seviyorsanız kitapları filmden çok daha detaylıdır. Tavsiye ederim.
Jack London okumanızı tavsiye ederim. (Mart'in Eden, Beyaz Diş en bilindik eserleri.)
Okumadıysanız eğer "Tom Amcanın Kulübesi" bu kitabı mutlaka okuyun.
Son olarak Zülfü Livaneli-Son Ada, bu da bir diğer tavsiyem.

Anladım hocam teşekkür ederim :)

Fahrentheit 451, Metro serisi, Marslı. Aklıma geldikçe yazarım. Tamamen bilim kurgu olmasa da Mihail Bulgakov eserlerini öneririm.

Evet mükemmeldir. Polisiye başlarsan bilmen gereken şey Sherlock Holmes'i film izler gibi izlersiniz, çoğu ipucu size verilmez ancak çok sürükleyicidir. Agatha Christie kitaplarında ise çoğu zaman ipucular elinizde olur ve kendiniz bulmaya çalışıp heyecanlanırsınız

Ya Sherlock bir ara çok okuyordum sonra birden sıkılmaya başladım ve şimdi de önüme getirseler okumam :D

Hocam bize felsefe hocası Hayvan Çiftliğini okuyun dedi küçükken okumuştum güzel kitap, yaşımızdan biraz daha küçükler için ama sizi hiç sıkmaz emin olun bence bu kitapla başlayabilirsiniz.

Aklımdaydı zaten hocam teşekkürler :)
 
Dostoyevski de düşünüyordum hocam teşekkürler.
Ama yeni yeni okumaya alışan birisi için Dostoyevski ağır olmaz mı?
Kumarbaz çok akıcıdır. Ama örneğin Yeraltından Notlar, Ev Sahibesi, Beyaz Geceler ve Öteki kısa olmalarına rağmen akıcı değildir. Suç ve Ceza ya da Karamazov Kardeşler çok uzun onlara girmiyorum zaten. Başlangıç için iyi değil.
 
Ben, robotu öneririm ben çok sevmiştim.

Düşüneceğim hocam teşekkürler :)

Kumarbaz çok akıcıdır. Ama örneğin Yeraltından Notlar, Ev Sahibesi, Beyaz Geceler ve Öteki kısa olmalarına rağmen akıcı değildir. Suç ve Ceza ya da Karamazov Kardeşler çok uzun onlara girmiyorum zaten. Başlangıç için iyi değil.

Anladım hocam teşekkürler.
 
Suç ve Ceza başlangıç için ağır olmasına ağır ama muhteşem bir eser. Mutlaka okumalısınız ileride.
 
Psikiyatri olabilir aslında.

Çoğu arkadaşım 8. sınıfta falan okuyordu, onu da okuyacağım inşallah.

Hayata dön okuyabilirsin gülseren budayıcıoğlu'nun. Psikiyatrinin kara kitabı da güzel eğer daha bilgi ve merak içerikli olsun diyorsan. Eğer bu alana ilgin varsa daha ağır üniversite düzeyi kitaplar da önerebilirim kendim araştırma için kullandığım. Aslında kitaplar özet gibidir. Özet yerine asılına bakmak istersen benim gibi olup daha da üste taşıyorsun bu merakı. Çok güzel bir şey.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı