Kitap tavsiyesi

Hayata dön okuyabilirsin gülseren budayıcıoğlu'nun. Psikiyatrinin kara kitabı da güzel eğer daha bilgi ve merak içerikli olsun diyorsan. Eğer bu alana ilgin varsa daha ağır üniversite düzeyi kitaplar da önerebilirim kendim araştırma için kullandığım. Aslında kitaplar özet gibidir. Özet yerine asılına bakmak istersen benim gibi olup daha da üste taşıyorsun bu merakı. Çok güzel bir şey.

Ya aslında övünmek gibi olmasın, akranlarıma göre bir gömlek zekiyim ve okuduğumu anlayabiliyorum. Sadece bu zamana kadar bir okuma alışkanlığım yoktu. Yani kitap okumuyordum. Bende hem ilerisi için hem de hobi olması için kitap okumaya başlamam gerektiğini düşündüm. Bilim kurgu ve teknolojik şeyleri seviyorum. Öneren arkadaşların hepsine teşekkürler :)
 
Merhaba, 16 yaşında bir lise öğrencisiyim. Bu zamana kadar 50 kitap bile okumamışımdır toplamda, kitaplarla aram iyi değildir. Ancak bundan sonra okumaya karar verdim, hem zaman geçsin hem de hobi olsun diye. Ama kitaplarla hiç ilgim ve alakam olmadığından dolayı ne tür kitapları sevdiğimi de bilmiyorum. Genelde teknolojik şeyler seviyorum, onun dışında böyle bir roman veya hikaye tarzını seviyorum. Fiyatı pek önemli değil, okuma alışkanlığını yeni kazanmak isteyen birisine ne tavsiye edersiniz?
Denk geldigin dönem çok kötü bir kitap olmuş 40 tl fakat harclık biriktirerek harry potter veya sevdigin film dizi kitaplarını okuyabilirsin başlangıç için
 

Geri
Yukarı