Kitapseç ve BKM Kitap Güvenilir Mi ?

Makaleler
1
Bu 2 siteden birinden kitap alıcam. Bu siteler güvenilir midir ? Güvenilir ise hangisi daha iyidir ? Alıcağım kitabın linki bu veya bu.

Üsttekini bilmiyorum ama BKM çok güvenilir. Hatta kapıda ödeme gibi seçenekler de var. Tabii kapıda ödeme seçtiğiniz takdirde 5 TL fazladan ödüyorsunuz.

Onun harici BKM'de normalde bulamadığım çoğu kitabı bulabiliyorum ve fiyatları da diğer sitelere göre çok makul. Daha iki gün önce alışveriş yaptım ve beğeniyorum.

Bir de Nihâl Atsız okuyor ve beğeniyorsanız, Peyami Safa, Namık Kemal, Ahmet Bican Ercilasun, Nevzat Kösoğlu ve İbrahim Kafesoğlu gibi isimler de kesinlikle es geçilmemesi gerekenlerdendir.

Son düzenleme:
Üsttekini bilmiyorum ama BKM çok güvenilir. Hatta kapıda ödeme gibi seçenekler de var. Tabii kapıda ödeme seçtiğiniz takdirde 5 TL fazladan ödüyorsunuz.

Onun harici BKM'de normalde bulamadığım çoğu kitabı bulabiliyorum ve fiyatları da diğer sitelere göre çok makul. Daha iki gün önce alışveriş yaptım ve beğeniyorum.

Bir de Nihâl Atsız okuyor ve beğeniyorsanız, Peyami Safa, Namık Kemal, Ahmet Bican Ercilasun, Nevzat Kösoğlu ve İbrahim Kafesoğlu gibi isimler de kesinlikle es geçilmemesi gerekenlerdendir.

Çok sağ olun hocam. Bana çok yardımcı oldunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki siteden de alışveriş yaptım. Hatta BKM kitabı birden fazla kez kullandım. Bir sorunla karşılaşmadım.
Kitapseç hakkında internetteki kötü yorumlar beni korkuttu, kargo da bir-iki gün gecikince panikledim :) ama sonuçta elime ulaştı, hem de diğer yerlere göre çok uygun fiyata almıştım. Şu an bir daha cesaret edip kullanabilir miyim bilmiyorum ama BKM kitap artık baktığım ilk yer oluyor, fiyatları da uygun. Bir ara 50 TL üzerine ücretsiz kargo uyguluyordu, hala devam ediyor mu bbu kampanya bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı