Rehber Kiwi İnternet Tarayıcısı

@Lian La-Fey, reklam ayarını da devre dışı bırakıp denemediysen, deneyebilirsin. Buna rağmen sitelere giriş yapmıyorsa, sorunun kaynağını tam olarak bilemiyorum.

hCaptcha ile Kiwi arasında uyumsuzluk söz konusu gibi gözüküyor. Zaten geliştiricisi de neredeyse bir senedir tarayıcıyı güncellemiyor. Tarayıcı güncel olsaydı, bu tarz bir sorun olmayacaktı diye düşünüyorum.
Yok denedim olmuyor. Bu tarayıcı tabletten kullanım için çok idealdi. Bütün siteleri masaüstü olarak varsayılan şekilde yapabiliyordum. Eklentilerde cabası. Neyse ben geliştiriciye bildirdim kendileri bi' zahmet uğraşsalar fena olmaz :)
Screenshot_2020-08-13-13-24-47.png

Sizce tablete ayrı, ayrı uygulama yüklemek mi Facebook, YouTube, Twitter vs.. gibi.
Yoksa Kiwi gibi iyi bir tarayıcıdan girmek mi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'a bence Kiwi'den girmek hem iyi hemde kötü. İyi tarafından bahsedecek olursam reklam engelleme özelliğidir.

Kötü özelliği ise bazen videoyu ileri almak için çift tıkladığım zaman tam ekran geçiyor ve sinir edici olabiliyor. Tabii YouTube uygulamasındaki akıcılığıda bulamayabilirsiniz.

@Lian La-Fey, geliştiricinin resmi Discord sunucusundan da bu hatayı raporladım. İstersen sen de oradan raporlayabilirsin.
uBlock Origin ile o bölgeyi kaldırınca düzeldi. Teşekkürler Discord'a yönlendirdiğin için☺

uBlock Origin ile o bölgeyi kaldırınca düzeldi.
Evet, şimdi kendi Discord sunucularına tekrardan baktım (iyi ki hatırlattın) ve uBlock Origin ile görünmez olan ögeyi engelleyebilmekten bahsetmişler. Ayrıca ileride bu sorunların yaşanmaması için Privacy Pass eklentisini de önermişler. Konu içerisinde de Discord sunucuları üzerinden yapmış oldukları yöntemi belirtmek istedim.

Google hesabını senkronize etmekten bahsediyorsan, bunu yapamazsın. Çünkü tarayıcı içerisinde senkronizasyon ayarı bulunmuyor. Ayrıca Google, kendi tarayıcısı dışında Chromium tabanlı olarak yapılmış tarayıcılarda senkronizasyon seçeneğini bulundurmuyor ve bu duruma izin vermiyor. Eğer istediğin eklentiyi ekleyebileceğin bir tarayıcı kullanmak istiyorsan, Kiwi'yi kullanabilirsin. @umutsahinus

Google hesabını senkronize etmekten bahsediyorsan, bunu yapamazsın. Çünkü tarayıcı içerisinde senkronizasyon ayarı bulunmuyor. Ayrıca Google, kendi tarayıcısı dışında Chromium tabanlı olarak yapılmış tarayıcılarda senkronizasyon seçeneğini bulundurmuyor ve bu duruma izin vermiyor. Eğer istediğin eklentiyi ekleyebileceğin bir tarayıcı kullanmak istiyorsan, Kiwi'yi kullanabilirsin. @umutsahinus

İndiriyorum hocam tesekkurler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı