Kıyafet giyerken oluşan rahatsızlık

Ama bir şeyi kafaya takmıyorum ki. Sabah akşam her gün aynı şey oluyor.
Pantolon seçiminde mi acaba yanlış yapıyorumk diye düşünüyorum ama normalde zayıf adamım. Pantolon seçerken bel kısmının bol olmasına ve dar olmamasına dikkat ediyorum.

Yani pantolonun bolluğuna aldanmayıp acaba dar kalıp alıp sadece ağ kısmının bol olduğu bir pantolon mu seçsem diyeceğim ama bol panttolonun zaten her kısmı bol olur. Ben nasıl hala rahatsızlık hissi duyuyorum onu anlayamıyorum.

Satın aldığınız mağaza personeline söyleyin kasık bölgesi geniş bel kısmı dar pantolon var ise öyle alın veya terziye özel diktirin aklıma gelenler bunlar.
 
Satın aldığınız mağaza personeline söyleyin kasık bölgesi geniş bel kısmı dar pantolon var ise öyle alın veya terziye özel diktirin aklıma gelenler bunlar.
Çok sağ olun.
Her gittiğim mağaza pantolon dar olmasın. Ağ kısmı bol olsun diyorum veriyorlar pantolon harbi bol ama yine ağlar kısa geliyor. Artık özel pantolon diktireceğiz.
Öneriniz, tavsiyeniz ve sabrınız için çok teşekkür ediyorum.
Kusuruma bakmayın bu konuyu buraya açıp vaktinizi almak istemezdim ama insan sağlık konusunda her türlü sıkıntı yaşayınca doktora gidiyor. Oradan da fayda alamayınca mecbur birilerine bu durumu anlatmak gerekiyor. En yakınlarıma bile utancımdan anlatamıyordum.
Hala bu rahatsızlık devam ediyor. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum :(
 
Son düzenleme:
konuyu açan arkadaş yaşıyor mu bilmiyorum da, bende de aynı sorun var.
bol giymek istemiyorum, normal pantalon vs. alıyorum ama sürekli penisi sıkıştırıyorlar, sıkıyorlar vb. acı hissediyorum yürürken otururken vs. artı bir de ve penis çok belli oluyor.

normal bir penis sahibiyim, şu önünde mutasyonlu alet taşıyan adamlar nasıl rahat ediyor, anlamadım. 😅

sadece boxer varken rahat ediyorum. dışarı çıkmak istemiyorum sırf bu yüzden. sorun pantolonlarda değil, peniste galiba. acaba sanki soğukta büzüşen sert hali gibi duruyor ondan mı, bilemiyorum. aklıma bu geldi bir. başka da bir şey gelmiyor.
 

Geri
Yukarı