Kız arkadaşım hamile kalır mı?

• Konuyu başlatan Xway
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.776

Xway

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle konu troll değil ve ahlak bekçiliği yapacaklar şimdiden hoşuna gitmediyse çıksın. Özürlerimi ileterekten konuya giriyorum. Kız arkadaşımla bugün cinsel ilişkiye girdim normalde kondom kullanırdık ama bu sefer bir sekilde yırtılmış. Tam içeriye bosalmadim ama anladınız siz durumu. (tırnak, bir cisim değmesi vb. bilmiyorum) ilişki sonrası bunu görünce direkt gidip ertesi gün hapı aldık yaklaşık 1 saat içinde. Sizce hamilelik ihtimali var mı, böyle durumlarda biraz paranoyaklaşıyorum. Şimdiden teşekkürlerimi iletirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ertesi gün hapı (ella) yeterli olacağını düşünüyorum, çok süre geçmedi ise. Ayrıca hangi marka kondom aldınız ve kaliteli mi? Ella ile engellemeyi sağlamışsınız zaten ve kız arkadaşınız bir doktordan daha detaylı konu hakkında bilgi alabilir.

Ek olarak ella her zaman alınmaz bilginiz olsun. Çok fazla alınırsa adet düzensizliği veyahut kız arkadaşınızın ileride hamile kalmamasına yol açar.

Ertesi gün hapı (ella) yeterli olacağını düşünüyorum, çok süre geçmedi ise. Ayrıca hangi marka kondom aldınız ve kaliteli mi? Ella ile engellemeyi sağlamışsınız zaten ve kız arkadaşınız bir doktordan daha detaylı konu hakkında bilgi alabilir.

Ek olarak ella her zaman alınmaz bilginiz olsun. Çok fazla alınırsa adet düzensizliği veyahut kız arkadaşınızın ileride hamile kalmamasına yol açar.
Hocam hap olarak NorLevo 1.5mg tablet aldım. Bir şey olacağını düşünmüyorum ama şikayet var sitesinde gezince saçma sapan yorumlar gördüm ertesi gün hapları hakkında. Kullandım hamile kaldım, hiçbir işe yaramıyor vesaire. Telaşlanmalı mıyım ya da başka bir hap daha kullanmalı mıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hap olarak NorLevo 1.5mg tablet aldım. Bir şey olacağını düşünmüyorum ama şikayet var sitesinde gezince saçma sapan yorumlar gördüm ertesi gün hapları hakkında. Kullandım hamile kaldım, hiçbir işe yaramıyor vesaire. Telaşlanmalı mıyım ya da başka bir hap daha kullanmalı mıyız?
O hapın yanlış hatırlamıyorsam oranı biraz düşüktü, neden ella almadınız? Ayrıca ne kadar geç alırsanız o kadar etkisi az olur, o yüzden mümkün olduğunca hızlıca ilacı almak daha iyi olur. Zaten sanırım 1 saat içinde almışsınız, etkisi yüksek olacaktır. Bu tür hapların ayrıca kesin olarak gebeliği önleyici bir şansı bulunamıyor.

Şu an için kız arkadaşınızda bir durum var mı? Adet gecikmesi vs.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı