Kız arkadaş ile maddi farklılık

Merhabalar. Kız arkadaşımla maddi durumumuzu karşılaştırdığımda ailesi ailemden kat kat yüksek bir düzeyde. Şöyle söyleyeyim onların dershanesinde tanıştık. Bizim maddi durumumuz kötü değil ideal ama ben dert etmeye başladım. O konusunu bile açmıyor dert edeceğini de sanmıyorum fakat ben çok dert ediyorum. Sizce kafaya takılacak bir durum mu?

Herkes zengin olarak dogmuyor. Kafaya takmayin, eglenmeye bakin.

Evlenipte baba parası yemeye devam edecekseniz, karşı tarafın babasında gelecek harçlık fazla olacağı için o zaman bir sıkıntı çıkarabilir kızın babası. Şaka bir yana Lise çağında bunları dert etmeye gerek yok.

Merhabalar. Kız arkadaşımla maddi durumumuzu karşılaştırdığımda ailesi ailemden kat kat yüksek bir düzeyde. Şöyle söyleyeyim onların dershanesinde tanıştık. Bizim maddi durumumuz kötü değil ideal ama ben dert etmeye başladım. O konusunu bile açmıyor dert edeceğini de sanmıyorum fakat ben çok dert ediyorum. Sizce kafaya takılacak bir durum mu?

Dert etmeyin. İdeal durumun var işte kötü değil ya enazından. Ayrıca yaşının küçük olduğunu düşünüyorum. Zaten okuyup iyi yere gelip iyi mesleğin olsun o zaman onlar seni dert etsin. :)

Şu an dert etme keyfine bak. Zaten gelip geçiyor bu tür şeyler keyfine bakamam dersen ayrıl veya derdini onun ile paylaş.

Aman hocam kız arkadaşınız bu sorunu dert etmiyorsa kafanıza takmanıza gerek yok. Hem karşı tarafı endişelendirirsiniz hem kendiniz kafayı yersiniz bu durum yüzünden şu anlık takılmanıza, eğlenmenize bakın. İleri de bu konuşmaları yaparsınız ya da yapmazsınız o ikinize kalmış bir durum.

Ya kardeşim nedir bu fakirlik maddilik mevzusu ya kız konusunu bile açmıyorsa açmayacaksın sanki evleneceğin kişiyi seçiyorsun arkadaş ya baktın çok fark var konuşma ki zaten kız bunu anlasa(ki anlar) o yüzden senle takılmazdı bu kadar takmayın gözünüzü seviyim ya herkes milyon milyar dolarlık ailede yaşamıyor ya gözünüzü seviyim az mantık ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı