Kız arkadaş yapmak mantıklı mı?

NessGhest

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Benim okuldan bir sürü arkadaşım ve düzenli bir hayatım var. Şu an herhangi bir kız arkadaşım yok. Bizim servise binmeden önce bir kız ile biniyorum ve kız benimle sürekli konuşmaya çalışıyor ve bana hiç flört ettin mi diye sordu, daha sonra hiç sevgilim olup olmadigini sordu. Buna cevap verdikten sonra kız benden Instagram hesabimi istedi fakat erteledim, eğer sevgili olursak, bu durum benim akademik başarımı ya da zamanımı etkiler mi? Diğer sınıf arkadaşlarımla aram. Bozulur mu?
Deneme sıralamam düşer mi?
Yaşım 17 ve daha önce hiç yapmadım bilgim yok. Bu konuda bilgili olan hocalarim varsa rica ediyorum.

Benim okuldan bir sürü arkadaşım ve düzenli bir hayatım var. Şu an herhangi bir kız arkadaşım yok. Bizim servise binmeden önce bir kız ile biniyorum ve kız benimle sürekli konuşmaya çalışıyor ve bana hiç flört ettin mi diye sordu, daha sonra hiç sevgilim olup olmadigini sordu. Buna cevap verdikten sonra kız benden Instagram hesabimi istedi fakat erteledim, eğer sevgili olursak, bu durum benim akademik başarımı ya da zamanımı etkiler mi? Diğer sınıf arkadaşlarımla aram. Bozulur mu?
Yaşım 17 ve daha önce hiç yapmadım bilgim yok. Bu konuda bilgili olan hocalarim varsa rica ediyorum.

Özellikle ilk başlarda kesin kafa dağıtıyor ama sonra zamanla düzelir. Kızı her zaman ikinci planda tut asıl önemli olan derslerin arkadaşların vs.

Dengeli tutarsan yapabilirsin. Kızın kafa dengi olması lazım yoksa vakit kaybı olur. Sırf kız diye keyif almadığın bir sohbetle vakit harcamak. Onun dışında fazla kendini kaptırmayacak şekilde konuş, kafa dengi çıkarsa ilerletirsin. kız da seni gözlemleyip sevmiş bell ki.

Kızlara belli olmaz seni kullanır arkadan başkasıyla sevgili olur.

Bir arkadaşım vardı ondan istedim gitmiş yazmış az önce yazdı rahatsız etme diye.

Biliyorsun mu şu an hiç iyi değilim çok kötüyüm.

Yaşınız kaç sizin yanlış anlamaz iseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı