Kız arkadaşım arkadaşımla çıkıyor

Aslında lise çağlarında böyle tipler hep var, tek farkı arkadaşın (eski arkadaşın) dediğin gibi biraz aşağılıkmış. Yapsalar ya saklarlar ya da çok seviyordum falan yaparlar. Seninki yüzsüzlük yapıp dalga geçmiş, demek ki sana ve eski sevgiline içerlediği bir konu varmış. Boş ver, iyi olmuş aslında. Böyle karaktersiz arkadaşlarını pek çıkarmayacaksın hayatından. Kız arkadaşın güvenilir mi diye test etmek amaçlı iyi bir yöntem. :) Benim bir arkadaşıma daha kötüsü olmuştu. Böyle şeyler hep oluyor, hayatta karaktersiz çok var.

Son düzenleyen: Moderatör:
1630513307813.png

Gözümde canlanır koskoca mazi.
oguzsasii agabe

Hocam aynısını bende yaşadım. Eski kız arkadaşım benle çıkmak için sevgilisinden ayrılmıştı. Benimle beraberken onla tekrar yazışmaya ve çıkmaya başlamış. Bundan haberim oldu. Gerçekten baya üzülmüştüm. 7 Ay sonra tekrar denemeye karar verdik ve bu seferde 6 senelik arkadaşımla çıkmaya başlamış benle iken. Bazı kızlar gerçekten sevmek için seviyor.
Aslında şunu düşünmeniz lazım beyler benim için başkasıyla ayrılan başkası için de benden ayrılır. Bu bir altın kural, klasiktir. Aslında kızların çoğu böyle ilgi manyağı, hangisi çok ilgi gösterirse ona kayıyorlar. Lise, üniversite de daha kişiliği oturmamış kızlarla dolu.

Hatta bir TV programında vardı evlenmişler, nasıl evlendiniz diye sorduğunda arkadaşım ile sevgiliydi arkadaşıma kötüledim sonra sevgili oldum, evlendim demişti. :)

"Bruh."
Orada daha soğukkanlı olup kendilerini hayatından soyutlaman (zaten öyle yapmışsın ama soğukkanlı bir şekilde dalga geçmek bayağı iyi olurdu) daha iyi olurdu, bunu yapmak bayağı zor ama. Geçmiş olsun (meali, iyi kurtulmuşsun kadından) :)

Son düzenleyen: Moderatör:
15-18 yaş aralığı için söylüyorum, ilişki içerisinde bu tip olaylar bana çok normal geliyor. Dolayısıyla bu yaş aralığı dahilinde olan ilişkileri hiç ciddiye almam. Geçmiş olsun.

Hocam aynısını bende yaşadım. Eski kız arkadaşım benle çıkmak için sevgilisinden ayrılmıştı. Benimle beraberken onla tekrar yazışmaya ve çıkmaya başlamış. Bundan haberim oldu. Gerçekten baya üzülmüştüm. 7 Ay sonra tekrar denemeye karar verdik ve bu seferde 6 senelik arkadaşımla çıkmaya başlamış benle iken. Bazı kızlar gerçekten sevmek için seviyor.
Senin için bir başkasını terk eden, bir başkası için seni terk eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı