Kız arkadaşım buluşmaktan kaçıyor

Dostum, aşkı iki bacak arasında zannedenlerin sözüne aldanma. Aşkı ne mesafe, ne yaş, ne de kötü niyetle söylenmiş bir söz yok eder. Seviyorsan, aşıksan, inanıyorsan; kendine güven, kimsenin de lafına aldırış etme. Sen ve kız arkadaşının arasındaki bağı anlamaya kimsenin gücü yetmez.

Çok doğru dedin valla. Bu yaşa, mesafeye bakmaz. İkisi de severse hiç bir şey engel olmaz.

Dediğiniz gibi olsun. Umarım yanılırım.

Konu sahibi arkadaş inşallah sıkıntı çekmez, umduğu gibi hayatına devam eder.

Sevindim sizin adınıza dostum, umarım böyle devam eder sıkıntı çıkmaz aranızda. Sen yine de geleceğe dair planlarını o yokmuş gibi yap, yani onu kendinden öne alma hiçbir zaman. Ona bağlı bir düzen kurma. Mutluluklar dilerim.

Öncelikle yaşın küçükse (18 bile bence küçük birazdan diyeceğim bir şey için) zaten İstanbuldan Ankaraya ilişki yürütebileceğini sanmam, üzgünüm dost acı söyler :/.
İllaki sen onun yokluğunda o da senin yokluğunda bence başka kişilere kayar gözünüz, he ama ben genel olarak yaşanılanlara dayanarak diyorum bunu belki gül gibi 4-4 lük çiftsiniz gayet sadıksınız falan onu bilmem. Onun dışında kız arkadaşını en iyi sen tanırsın ailesinden sonra eğer bu dediklerini içten söylüyorsa gerçekten bir bildiği vardır bence. Ama orası İstanbul yani her yerdede bir tanıdıkları olacağını pek sanmıyorum. Dediğim gibi eğer gerçekten utandığını ve birilerinin onu görmesinden korktuğunu düşünüyorsan hiç sıkıştırmaya gerek yok bence kızı. Onun dışında bence buluşmalarda insanlar karşıdaki kişiyle birlikte hazır olduklarında el ele tutuşarak gezerler kızla sizin buluşmanızın asıl amacı birbirinizi görmek özlem gidermek falan kıza bir buluşmayı kabus etmenin çok doğru olacağını düşünmüyorum biraz akışına bırak olayı yani duruma göre şekil verirsin olaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…