Alone Person
Centipat
- Makaleler
- 1
Bana mı dediniz?Şunu okumadınız mı acaba.
Bana mı dediniz?Şunu okumadınız mı acaba.
Yok yani evet de sadece sana değil.Bana mı dediniz?
Onun annesi kızıyormuş biraz ama engel olmuyor bu.
Güncelleme: Bugün buluştuk sinemaya gittik, yürüdük ve konuştuk. Güzel gün oldu. Gün sonunda sarılıp vedalaştık bi takım duygusal anlar. Şundan eminim ki beni seviyor ve ben de seviyorum. Eğer bu mesafe engel çıkartmaz ise ki sanmıyorum ben, sonu güzel olur bence. Yardımlarınız ,fikirleriniz için de teşekkürler.
Çok doğru dedin valla. Bu yaşa, mesafeye bakmaz. İkisi de severse hiç bir şey engel olmaz.Dostum, aşkı iki bacak arasında zannedenlerin sözüne aldanma. Aşkı ne mesafe, ne yaş, ne de kötü niyetle söylenmiş bir söz yok eder. Seviyorsan, aşıksan, inanıyorsan; kendine güven, kimsenin de lafına aldırış etme. Sen ve kız arkadaşının arasındaki bağı anlamaya kimsenin gücü yetmez.
Dediğiniz gibi olsun. Umarım yanılırım.Dostum, aşkı iki bacak arasında zannedenlerin sözüne aldanma. Aşkı ne mesafe, ne yaş, ne de kötü niyetle söylenmiş bir söz yok eder. Seviyorsan, aşıksan, inanıyorsan; kendine güven, kimsenin de lafına aldırış etme. Sen ve kız arkadaşının arasındaki bağı anlamaya kimsenin gücü yetmez.
İnşallah...Dediğiniz gibi olsun. Umarım yanılırım.
Konu sahibi arkadaş inşallah sıkıntı çekmez, umduğu gibi hayatına devam eder.
Sevindim sizin adınıza dostum, umarım böyle devam eder sıkıntı çıkmaz aranızda. Sen yine de geleceğe dair planlarını o yokmuş gibi yap, yani onu kendinden öne alma hiçbir zaman. Ona bağlı bir düzen kurma. Mutluluklar dilerim.Onun annesi kızıyormuş biraz ama engel olmuyor bu.
Güncelleme: Bugün buluştuk sinemaya gittik, yürüdük ve konuştuk. Güzel gün oldu. Gün sonunda sarılıp vedalaştık bi takım duygusal anlar. Şundan eminim ki beni seviyor ve ben de seviyorum. Eğer bu mesafe engel çıkartmaz ise ki sanmıyorum ben, sonu güzel olur bence. Yardımlarınız ,fikirleriniz için de teşekkürler.
Öncelikle yaşın küçükse (18 bile bence küçük birazdan diyeceğim bir şey için) zaten İstanbuldan Ankaraya ilişki yürütebileceğini sanmam, üzgünüm dost acı söyler :/.Kız arkadaşım ile buluşmak istiyorum ama o istemiyor. Ben Ankara'ya taşınıyorum, o ise İstanbul da yaşıyor. Diyorum ki Pazar günü gideceğim. Cumartesi buluşalım dedim, tam olarak şunu diyor "Üzülme lütfen seni seviyorum ama ben hiç bir erkekle el ele tutuşup gezmedim. Alışık değilim. Utanıyorum. Tanıdık biri görürse de zor durumda kalabilirim.". Ne yapacağım nasıl ikna edeceğim yardım lazım. Vaktim az ben öyle ha bire İstanbul a gidemem ki. Daha önce 3 kez buluşmuştuk. İkimiz de utangaç insanlarız yani el tutma ve benzeri şeyler olmadı hiç. Bu sefer sessizliği bozacaktım ama kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.