Kız arkadaşım buluşmaktan kaçıyor

Onun annesi kızıyormuş biraz ama engel olmuyor bu.

Güncelleme: Bugün buluştuk sinemaya gittik, yürüdük ve konuştuk. Güzel gün oldu. Gün sonunda sarılıp vedalaştık bi takım duygusal anlar. Şundan eminim ki beni seviyor ve ben de seviyorum. Eğer bu mesafe engel çıkartmaz ise ki sanmıyorum ben, sonu güzel olur bence. Yardımlarınız ,fikirleriniz için de teşekkürler.

Dostum, aşkı iki bacak arasında zannedenlerin sözüne aldanma. Aşkı ne mesafe, ne yaş, ne de kötü niyetle söylenmiş bir söz yok eder. Seviyorsan, aşıksan, inanıyorsan; kendine güven, kimsenin de lafına aldırış etme. Sen ve kız arkadaşının arasındaki bağı anlamaya kimsenin gücü yetmez.

Dostum, aşkı iki bacak arasında zannedenlerin sözüne aldanma. Aşkı ne mesafe, ne yaş, ne de kötü niyetle söylenmiş bir söz yok eder. Seviyorsan, aşıksan, inanıyorsan; kendine güven, kimsenin de lafına aldırış etme. Sen ve kız arkadaşının arasındaki bağı anlamaya kimsenin gücü yetmez.
Çok doğru dedin valla. Bu yaşa, mesafeye bakmaz. İkisi de severse hiç bir şey engel olmaz.

Dediğiniz gibi olsun. Umarım yanılırım. :)

Konu sahibi arkadaş inşallah sıkıntı çekmez, umduğu gibi hayatına devam eder.

Onun annesi kızıyormuş biraz ama engel olmuyor bu.

Güncelleme: Bugün buluştuk sinemaya gittik, yürüdük ve konuştuk. Güzel gün oldu. Gün sonunda sarılıp vedalaştık bi takım duygusal anlar. Şundan eminim ki beni seviyor ve ben de seviyorum. Eğer bu mesafe engel çıkartmaz ise ki sanmıyorum ben, sonu güzel olur bence. Yardımlarınız ,fikirleriniz için de teşekkürler.
Sevindim sizin adınıza dostum, umarım böyle devam eder sıkıntı çıkmaz aranızda. Sen yine de geleceğe dair planlarını o yokmuş gibi yap, yani onu kendinden öne alma hiçbir zaman. Ona bağlı bir düzen kurma. Mutluluklar dilerim.

Kız arkadaşım ile buluşmak istiyorum ama o istemiyor. Ben Ankara'ya taşınıyorum, o ise İstanbul da yaşıyor. Diyorum ki Pazar günü gideceğim. Cumartesi buluşalım dedim, tam olarak şunu diyor "Üzülme lütfen seni seviyorum ama ben hiç bir erkekle el ele tutuşup gezmedim. Alışık değilim. Utanıyorum. Tanıdık biri görürse de zor durumda kalabilirim.". Ne yapacağım nasıl ikna edeceğim yardım lazım. Vaktim az ben öyle ha bire İstanbul a gidemem ki. Daha önce 3 kez buluşmuştuk. İkimiz de utangaç insanlarız yani el tutma ve benzeri şeyler olmadı hiç. Bu sefer sessizliği bozacaktım ama kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?
Öncelikle yaşın küçükse (18 bile bence küçük birazdan diyeceğim bir şey için) zaten İstanbuldan Ankaraya ilişki yürütebileceğini sanmam, üzgünüm dost acı söyler :/.
İllaki sen onun yokluğunda o da senin yokluğunda bence başka kişilere kayar gözünüz, he ama ben genel olarak yaşanılanlara dayanarak diyorum bunu belki gül gibi 4-4 lük çiftsiniz gayet sadıksınız falan onu bilmem. Onun dışında kız arkadaşını en iyi sen tanırsın ailesinden sonra eğer bu dediklerini içten söylüyorsa gerçekten bir bildiği vardır bence. Ama orası İstanbul yani her yerdede bir tanıdıkları olacağını pek sanmıyorum. Dediğim gibi eğer gerçekten utandığını ve birilerinin onu görmesinden korktuğunu düşünüyorsan hiç sıkıştırmaya gerek yok bence kızı. Onun dışında bence buluşmalarda insanlar karşıdaki kişiyle birlikte hazır olduklarında el ele tutuşarak gezerler kızla sizin buluşmanızın asıl amacı birbirinizi görmek özlem gidermek falan kıza bir buluşmayı kabus etmenin çok doğru olacağını düşünmüyorum biraz akışına bırak olayı yani :) duruma göre şekil verirsin olaya ;).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı