Kız arkadaşım buluşmaktan kaçıyor

Merak edenler var madem söyleyeyim. Şu an durumumuz çok iyi. Bir sorun yok. O olaylardan sonra yine ayrılıklar oldu askere gittim geldim falan derken çok şey olsa dahi hâlâ beraber ve mutluyuz. Evliliğe niyet var ama bakalım ne olacak. İyi kötü bir gelişmede yine yazarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak edenler var madem söyleyeyim. Şu an durumumuz çok iyi. Bir sorun yok. O olaylardan sonra yine ayrılıklar oldu askere gittim geldim falan derken çok şey olsa dahi hâlâ beraber ve mutluyuz. Evliliğe niyet var ama bakalım ne olacak. İyi kötü bir gelişmede yine yazarım.
Hayırlısı olsun hocam mutlu oldum hâlâ beraber olmanıza hep o ayrılın diyenlere ders olmuş gibi oldu. :D

Aynen öyle. Ayrılmak çözüm değil ki seviyor isen uğraşacaksın peşinden koşacaksın bırakmak çare değil.
Aynı sorun şu an bende var.
YKS nedeni ile buluşamıyorum, sizin ilişkinizin aksine, bizim ilişkimiz aile faktörüne takılmış durumda.

Ailesi yüzünden buluşamıyoruz. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Aynı sorun şu an bende var.
YKS nedeni ile buluşamıyorum, sizin ilişkinizin aksine, bizim ilişkimiz aile faktörüne takılmış durumda.

Ailesi yüzünden buluşamıyoruz. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Burada durum kıza kalmış. Ailesini fazla takmaması yönünde ikna etmeye bak. Başta bunda da vardı biraz konuşa konuşa hallettim. Yani benim bilgimce güzelce konuşarak olayı düzeltebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı