375973
Hectopat
- Makaleler
- 6
Son durumlar nedir hocam?Nasıl olduysa konusu açıldı, zaten bi 5 yıl sonra evlenmiş oluruz hatta 5 çok 2, 3 diyor
Son düzenleyen: Moderatör:
Son durumlar nedir hocam?Nasıl olduysa konusu açıldı, zaten bi 5 yıl sonra evlenmiş oluruz hatta 5 çok 2, 3 diyor
Kim canlandırıyor bu başlıkları biz de iyilik olsun diye tavsiye veriyoruz güyaD-dostum 2 sene geçmiş.
Kim canlandırıyor bu başlıkları biz de iyilik olsun diye tavsiye veriyoruz güya![]()
Sanırım ben canlandırdım, şu an nasıllar çok merak etmiştim.
Hayırlısı olsun hocam mutlu oldum hâlâ beraber olmanıza hep o ayrılın diyenlere ders olmuş gibi oldu.Merak edenler var madem söyleyeyim. Şu an durumumuz çok iyi. Bir sorun yok. O olaylardan sonra yine ayrılıklar oldu askere gittim geldim falan derken çok şey olsa dahi hâlâ beraber ve mutluyuz. Evliliğe niyet var ama bakalım ne olacak. İyi kötü bir gelişmede yine yazarım.
Aynen öyle. Ayrılmak çözüm değil ki seviyor isen uğraşacaksın peşinden koşacaksın bırakmak çare değil.Hayırlısı olsun hocam mutlu oldum hâlâ beraber olmanıza hep o ayrılın diyenlere ders olmuş gibi oldu.![]()
Aynı sorun şu an bende var.Aynen öyle. Ayrılmak çözüm değil ki seviyor isen uğraşacaksın peşinden koşacaksın bırakmak çare değil.
Burada durum kıza kalmış. Ailesini fazla takmaması yönünde ikna etmeye bak. Başta bunda da vardı biraz konuşa konuşa hallettim. Yani benim bilgimce güzelce konuşarak olayı düzeltebilirsin.Aynı sorun şu an bende var.
YKS nedeni ile buluşamıyorum, sizin ilişkinizin aksine, bizim ilişkimiz aile faktörüne takılmış durumda.
Ailesi yüzünden buluşamıyoruz. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.