Kız arkadaşımdan ayrıldım

Sadece konunun ana mesajını okudum ve yorum yapmak istedim. Kıza aşırı derecede bağlamışsınız. Kız o top erkekle samimi olmaya devam ettiğini gördüğünüz anda çizginiz olduğunu belli edip ilişkiyi bitirmek istediğinizi söyleyecektiniz. Kız sizden yana olursa tamamdır ama ilişkiyi bitirmek isterse de yine sizin için iyi olur. İleride sizi aldatacağına şimdiden ilişkiyi kesmiş olurdunuz. Bunun için de kendinizi üzmeyin ve ders çıkarın. Bundan sonraki ilişkilerinizde dikkat edersiniz çizginize.

Sadece konunun ana mesajını okudum ve yorum yapmak istedim. Kıza aşırı derecede bağlamışsınız. Kız o top erkekle samimi olmaya devam ettiğini gördüğünüz anda çizginiz olduğunu belli edip ilişkiyi bitirmek istediğinizi söyleyecektiniz. Kız sizden yana olursa tamamdır ama ilişkiyi bitirmek isterse de yine sizin için iyi olur. İleride sizi aldatacağına şimdiden ilişkiyi kesmiş olurdunuz. Bunun için de kendinizi üzmeyin ve ders çıkarın. Bundan sonraki ilişkilerinizde dikkat edersiniz çizginize.

Kıza gerçekten çok bağlandım ama yani gerçekten ondan şu ana kadar sadece tek bir şey istemişim yani onunla arana mesafe koy diye ama o bunu evirip çevirip sen benim sorunumu çözmezsen ben neden senin sorununu çözeyim diyor, bana sorunumu net bile belirtmezken çözüm istemesi aşırı mantıksız geliyor sonra diyor ki neden sadece onu kısıtlıyorsun diğerlerini kısıtlamıyorsun açıklama yapıyorum anlamıyor gerçekten kadınlar anlaması aşırı zor varlıklar. Zaten onun yüzünden kavga ettiğimiz gün ayrılmak istediğimi söyledim ama öyle şeyler söyledi ki kendimi suçlu hissedip barışmak zorunda kaldım insanı köpek gibi hissettiriyor ama bir yandansa sanki ben suçluyum da hala benim bir şeyler yapmam gerek gibi hissediyorum. Anlayacağınız hocam afallamış durumdayım.

Kıza gerçekten çok bağlandım ama yani gerçekten ondan şu ana kadar sadece tek bir şey istemişim yani onunla arana mesafe koy diye ama o bunu evirip çevirip sen benim sorunumu çözmezsen ben neden senin sorununu çözeyim diyor, bana sorunumu net bile belirtmezken çözüm istemesi aşırı mantıksız geliyor sonra diyor ki neden sadece onu kısıtlıyorsun diğerlerini kısıtlamıyorsun açıklama yapıyorum anlamıyor gerçekten kadınlar anlaması aşırı zor varlıklar. Zaten onun yüzünden kavga ettiğimiz gün ayrılmak istediğimi söyledim ama öyle şeyler söyledi ki kendimi suçlu hissedip barışmak zorunda kaldım insanı köpek gibi hissettiriyor ama bir yandansa sanki ben suçluyum da hala benim bir şeyler yapmam gerek gibi hissediyorum. Anlayacağınız hocam afallamış durumdayım.

Hocam aynı şekil ders aldım. Gereksiz yere özür dileyerek. İnsan kaybetme korkusundan kabulleniyor suçu ancak tam orada kaybetmek gerek aslında.

Tam yerinde bir post bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aynı şekil ders aldım. Gereksiz yere özür dileyerek. İnsan kaybetme korkusundan kabulleniyor suçu ancak tam orada kaybetmek gerek aslında.

Tam yerinde bir post bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısınız hocam ya ama yani aşk bu sonuçta neler olacağını bilemiyoruz ki gerçekten çok haklısın ama bende gerçekten çok kararsızım hem de dün konuştuk epey onun da haklı olduğu bazı noktalar var fakat hala ayrılık için yeterli değil ve kendimi daha haklı görüyorum ayrıca bana o an sinirden ayrılmak istediğini söylediğini asıl planının ara vermek olduğunu söyledi bende kabul edince öyle olmuş ama bence bu tavırlara karşı benim hala onun peşinden koşmamı beklemedi kadar saçma bir şey yok ki zaten ayrıldıktan sonra tekrar iki kere şansımı denedim ve tepki alamadım e ben ne yapayım yani şimdi.(post tam yerinde olmuş hocam ama dediği gibi bugün o hatayı yapmazsam ileride o aklım olmaz.)

Biz uyardık, gerisi size kalmış.
Haklısınız hocam, konuya yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Baş başa bugün detaylıca konuştuk ve beni gerçekten sevdiğini biliyorum o yüzden hemen vazgeçmeme kararı aldık tabikide eskisi gibi olmayacak bazı şeyler değişecek onun dışında umarım dilediğiniz her şey gönlünüzce olur, sağlıcakla kalın.

Haklısınız hocam, konuya yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Baş başa bugün detaylıca konuştuk ve beni gerçekten sevdiğini biliyorum o yüzden hemen vazgeçmeme kararı aldık tabii ki de eskisi gibi olmayacak bazı şeyler değişecek onun dışında umarım dilediğiniz her şey gönlünüzce olur, sağlıcakla kalın.

Siz onu cok kisitliyor musunuz? Mesela kiyafetine falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı