Durumu anlatın, belki aileniz sıcak yaklaşır ve sizi arabayla bırakır. Hem daha çok vaktiniz olur.
Neden öyle dedin ki?Eğer gidersen, bir gün bu kararından dolayı çok pişman olacaksın.
Her ne kadar buna inanmasan da anlayacaksın.
Konuştum 1 yıldır birlikteyiz ilk defa buluşma fırsatı geldi ama ben şehir dışındayım.Hiç görüntülü konuştunuz mu? Yoksa fotoğraflarına mı aşık oldun dostum? Bir de bartın'dan İstanbul'a gelebildiyse sizin oralara falan gelsin sen niye kendini riske atıyorsun![]()
Anlatsam bile arabayla bırakmazlar. :'(Durumu anlatın, belki aileniz sıcak yaklaşır ve sizi arabayla bırakır. Hem daha çok vaktiniz olur.
Hocam 16 yaşındaki birine de otostop önerisi doğru olmaz. Deli cesareti ile yapmaya kalkar.Sonra da Allah korusun başına bir iş gelse hiç birimiz sorumluluğunu alamayız.Otostopla git o tecrübeyle survivor olursun. Ben tek başıma ailemsiz hareket edemem, alışmışız artık.
Kardeşim seni üzerler yapma böyle.Ben normalde İstanbul'da yaşıyorum ancak tatil için Tekirdağ'a geldim. Ve bu süre zarfında uzak mesafe ilişkisi yaşadığım kız arkadaşım Bartın'dan İstanbul'a geldi ve Salı günü dönecek. Ailemden gizli bir şekilde onu gidip görmem gerekiyor, izin istesem vermeyecekler daha yaşım 16. Otobüsle bir şekilde günübirlik gidip görüp dönmeyi düşünüyorum. Bu konuda bir öneriniz var mı nasıl bir yol izleyebilirim aileme ne demeliyim?
Pazartesi sabah gitmeyi düşünüyorum, teşekkürler şimdiden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.