Bilinmeyen numara
Hectopat
Ayrılacaksan pat diye ayrılma, kanseri iyileşince ayrılırsın. Mutlu etmeye bak, kanser tedavisinde önemli olan mutlu olmak.
Onunla çok mutluyum asla ayrılmam.
Ayrılacaksan pat diye ayrılma, kanseri iyileşince ayrılırsın. Mutlu etmeye bak, kanser tedavisinde önemli olan mutlu olmak.
O da biraz çaba göstersin buluşabilmek için. Ne kanseri ve kaçıncı evrede?Onunla çok mutluyum asla ayrılmam.
Ayrıl gitsin.
O da biraz çaba göstersin buluşabilmek için. Ne kanseri ve kaçıncı evrede?
Onunla çok mutluyum asla ayrılmam.
Anladım, öncelikle geçmiş olsun. Sizin hisleriniz ne durumda bilmiyorum ancak sanırım siz olumlusunuz, o size söylemedikçe veya içinizden gelmedikçe ayrılmayın bence. Bunu sadece karşı taraf kanser tedavisi görüyor diye söylemiyorum. Anlaşıyorsanız, mutlu olabilecekseniz ve ona bu durumda iyi gelebileceğinizi düşünüyorsanız devam edin gerçekten kolay kolay bulunan ve yaşanabilen hisler değil bunlar. Sözün özü bir taraf için bitmişse zaten bir süre sonra kopacaktır, biraz zamana bırakın şimdilik.Önceden 3. evrede atlatıyor şimdi tekrar etme olasılığı var bu yüzden ilaç alıyor.
Yorgunmuş hocam geleceği varsa gelir veya sizi çağırır zorlamamak lazım, akışına bırakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.