Kız arkadaşım yalan söylediğimi düşünüyor

@FuhrerDogukan ya illaki anılar kalacak zaten ama öyle hatırlar geçersin. Stalk falan yapmiyorsun değil mi?

Stalk değil de normal konuşuyoruz düzenli. Çünkü bana kafam çok dağınık, yani hissettiğimide bilmiyorum ama hissetmediğimide bilmiyorum diyor. Olurda yaz tatilinde falan da özleyebilirim tekrar hislerim kabarabilir gibi şeyler diyor. Şu an konusmamın tek nedeni olurda özlerse, severse geri dönmesi kolaylaşsın diye.
 
@FuhrerDogukan konuşmayı da kes unutmak istiyorsan çünkü kızın dönmeme ihtimali artıyor. Hem de sen daha çok kızın içine düşüyorsun.

Konuşursam dönmeme ihtimali neden artsınki. Unutmak istemiyorum çünkü hala umudum var seveceğine dair. Ama konuşma olayı kafama takıldı, bazen eski yaptığım hataları da aklına getiriyor konuşunca. Dünde bunları açtı tartıştık yine.
 
@FuhrerDogukan ayrılmış belki başta biraz ozleyecekse sürekli seni gördüğü için özleme ihtimali yok şu an. Bir de zaten yaşı küçük genç önünde 10-12 yıl var evliliğe kadar niye birine takılıp kalsın ki aynı şey senin içinde gecerli.
 
@FuhrerDogukan hocam yüzde yüz demem çünkü yaşın küçük hem de kız seni çoktan kafasından silmiş olabilir şansın artar sadece dönmüyorsa da demek ki benimle barışmak istemiyormuş deyip geçmen lazım.

Hiçbir şekilde olmayacak vb diyor. Yani eskiden bu kadar çok seven bir insanın yine de sevme ihtimali bence olur diye düşünüyorum yanlış düşünüyorumdur belki bilemiyorum. Olmazsada yapacak bir şey yok. Üzülüp geçmesini bekleyeceğim.
 

Geri
Yukarı