Kız arkadaşım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de muazzam eğitimliler. Hepsi üniversite mezunu iş güç sahibi insanlar. Özellikle insanın cebine bakmıyorlar; hayat kalitesi, yaşam tarzın ve kişiliğine bakıyorlar...
Birkaç tane yabancı kız tanıyıp hepsi şahane demekle birkaç tane Türk kız tanıyıp hepsi kötü demenin hiçbir farkı yok. Hikaye.
 
Son düzenleme:
Millet nasıl kız arkadaş buluyor. Türk kızları egosu fazla biliyorum. Paralı adam isterler. Yabancı ülkeye gitmek istiyorum oradan da bulamam mı? Ne yapmam gerektiğini söyler misiniz?
 
Dostum bunun yüzlerce sebebi var ya. Türkiye'de Rus'lar gibi rahat olan kızların arkasından demediğini bırakmayanlar da yine siz erkeklersiniz. Kültür farkı, yaşam şartları binlerce etken var. Öyle havaya Türk kızları kezban yieaa diye sallayınca komik geliyor bana.

Hiç de öyle değil. Demek istediğimiz Türk kızları nazlı ve eğolu. Yabancı kızlar biraz daha özgüvenli, istediğini bilen ve estetik olarak kendilerine daha özenliler. Ayrıca Türk kızlarının kezban olduğunu düşünmüyorum. Gayet güzel Türk kızları da var...
 
Ağzın laf yapması 5-10 sene önce çok önemliydi. Artık paradan başka pek bir şey önemli değil.
10 sene önce para yok muydu? :D Cebinde para yoksa sevgili yapıp 3 kurusu 2'ye bolme zaten, tek basina ye. Allah'im her sevgilisi olani zengin, her kadini para avcisi sanıyorlar.
 
Yav arkadaş adam kız arkadaşım yok dedi konu Rus vs Türk kızı oldu. Genelleme yapmayarak açıkça bakınca insan insan olmayı istediği zaman nereli olduğu nereden geldiğinin bir önemi kalmıyor. Doğru kişi karşınıza çıkmamış ise bunun suçlusu o insanları doğru yetiştiremeyip ve güzel bir eğitim, ilgi alaka görmesini sağlayamayan ebeveynlerin suçudur bu. Sonuçta herkes belli bir yaşa anne ve baba neder ise o nun sözünden çıkmıyor. Herkes bu konuda şanslı olmayabilir bazıları da kendisi kendisini geliştirir ve anne babası ile davranış bakımından hiç alakası olmaz. Umarım hepimizin karşısına güzel ve temiz yürekli, Siz birşeyler yapınca sizi sürekli destekleyen ve size kritik anlarda moral veren insanları çıkarır.
 
Amerika bize kötü davranıyor diye bütün ameraikalılar kötü demek değildir aradığın kriterlerde birisini bulursun ablama vereyim mi D:
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı