sessizgemii
Femtopat
Daha fazla
Herkese merhaba, hemen hemen 1.5 yıllık kız arkadaşımdan 2 gün önce ayrıldım. Aslında kız ilk olarak bana alttan alttan yürüyordu arkadaşlarından beni onunla yapın gibi şeyler diyordu o zamanlar belirtmeyi hiç sevmem ama okulun en popüler ve yakışıklısı (bunları kendi ağzımdan konuşmuyorum kime sorsanız aynı şeyi der) bendim ve bu yüzdende tabii ki de egolanmıştım. Neyse ben bu kızdan ilk başlarda hoşlanmıyordum ve bir şey olacağını düşünmüyordum çünkü kız hem arkadaşımdı hem de aynı sınıftaydık. Ne yazık ki diğerlerinin zorlamasıyla o anki heyecanla kızla olduk. İlk başta her şey çok güzel gidiyordu fakat 8. aydan sonra yavaş yavaş soğuduğunu hissetmeye başladım ve aşırı ilgisiz davranmaya başlamıştı fakat bu durumun sebebinin yaptığım bir hata olmasının imkanı olmadığını biliyorum çünkü ben karakteristik olarak çok ağırbaşlı, aşırı düşünceli ve ilgiye boğan bir insanım ve bunu kendisi de kabul ediyor onun isteyebileceği her şeyi yaptım yedirdim içirdim aldım giydirdim (bence istediği her şeyi elde edince artık yaptığım şeyler ilgisini çekmemeye başladı ve yaptığımın yanlış olduğunu çok iyi biliyorum) ancak ek olarak da neredeyse 2 haftada bir bile zor buluşabiliyorduk ama bunu şikayet etmiyorum özel nedenlerinden dolayı. Neyse ben onu her haliyle seviyordum çünkü gerçekten çok aşıktım ona ancak bu dönemin başında sınıfımıza başka bir sınıftan bir çocuk nakil oldu. Kendisiyle kişisel bir problemim yok ama bence kızın iyice soğumasında ve benim kızdan soğumamda onun etkisi çok büyük. Çocukla kızı bin defa uyarmama, onun yüzünden kavga etmemize rağmen ona ilişkinizi birazcık azaltın dememe rağmen hiçbir şey yapmadı. Çocuk zaten karakteristik olarak pis birisi okuldaki bütün kızlarla aşırı samimiyeti var ve sınıftaki çoğu kızla elleşiyor fakat asıl sıkıntı bu çocuğunda bir sevgilisi var. İki hafta önce kızla, oğlan yüzünden çok büyük kavga ettik ve ayrılmanın eşiğine geldik fakat ona bin defa neden oğlandan vazgeçemeyip ilişkimizden vazgeçebiliyorsun dememe rağmen bana cevap dahi vermeyip bahaneler üretti ve bu duruma aşırı kırıldım fakat yine aptal gibi kızın peşinden ben koştum ve tekrardan düzeltmeye çalıştım ancak o her zaman sorunları düzeltmek yerine bana cevap olarak başka bir sorun gösterdi ve bana sorun olarak gösterebildiği tek şey az konuşan bir insan olmamdı. Ve 1 hafta önce bana çok soğuk hissettiğini ve ne yapacağını bilmediğini vb. sordu bende ısınması için bir şeyleri değiştirmek için onun üstüne iyice titredim. Ve geçen Cuma'ya kadar aynı devam etti fakat hafta sonu ikimizde birbirimize yazmadık çünkü artık gerçekten çok yorulmuştum. Ve pazartesi günü bana bitirmek istediğini çünkü soğuk olmasına rağmen ona yazmadığımı neden gösterdi ben her kavgamızda olduğu gibi özür diledim, haksız olduğumu söyledim fakat artık yapabileceğim bir şey olmadığını söyledim ve ayrıldık. Aslında beni üzen ayrılmak değil fakat 2 gündür sınıfta kendisinin o çocukla aşırı yakın hareketlerini gördükçe içim içimi yiyor hatta sınıftaki diğerleri bile siz sevgili değil misiniz onunla neden bu kadar yakınsın bile dediler. Artık her ikisinden de nefret ediyorum zaten dün de eşyalarını verdim fotolarını sildim vb. sizce bu kız ileride pişman olur mu? Tek merakım bu. Yazacaklarım bu kadardı aslında daha yaptığı ve yapmadığı birçok şey var ama çok fazla detay vermeden kısa kesmeye çalıştım, okuyan herkese teşekkür ederim. (ek olarak ayrılmadan önce kız arkadaşım çocukla yan hesabından, WhatsApp'tan ve telefonla konuşuyorlardı sadece ana hesabından konuşmuyordu çünkü istersem ana hesabına girebilirdim ayrıca kızın annesiyle de tanışıklığım onun da benimkiyle tanışıklığı vardı.) Daha ince detay isterseniz verebilirim.