Kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Kız arkadaşım bana soğuk davranıyor. 8. sınıfım ama artık 9'um. Evet baştan diyeceklerinize söyleyeyim ki bu yaşta sevgili olmak mantıklı değil ama oldum çok aşığım. LGS bitti ve şu an çok soğuk davranıyor. Bir tane erkek arkadaşı var her yerden engellemesini istedim. Engelledim dedi sonra engelini açmış kütüphane de yan yana oturuyorlar diye. Daha sonra ben kendim aldım telefonunu elime her yerden engelledim. Şimdi de Instagram açmış ve sadece sınıfındaki erkekler var ama o çocuk da ekli.
Çocuk neredesin ne yapıyorsun diye yazıp duruyor kıza ve bu hoşuma gitmiyor. Ben geleyim mi dediğimde hayır diyor, yerini söylemiyor ama o sorunca söylüyor. Çocuk annesine de istek atmış. Anneleri tanışıyor olsa da yapmamalı bence. Şimdi çok soğuk yapıyor LGS'den dolayı mı bilmiyorum ama ayrılsam mı ne yapsam onu da bilemiyorum. Abilerim yardım edebilir misiniz?

1750394530005.png

Bu da bir fotoğraf neler olduğunu anlamanız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız arkadaşım bana soğuk davranıyor. 8. sınıfım ama artık 9'um. Evet baştan diyeceklerinize söyleyeyim ki bu yaşta sevgili olmak mantıklı değil ama oldum çok aşığım. LGS bitti ve şu an çok soğuk davranıyor. Bir tane erkek arkadaşı var her yerden engellemesini istedim. Engelledim dedi sonra engelini açmış kütüphane de yan yana oturuyorlar diye. Daha sonra ben kendim aldım telefonunu elime her yerden engelledim. Şimdi de Instagram açmış ve sadece sınıfındaki erkekler var ama o çocuk da ekli.
Çocuk neredesin ne yapıyorsun diye yazıp duruyor kıza ve bu hoşuma gitmiyor. Ben geleyim mi dediğimde hayır diyor, yerini söylemiyor ama o sorunca söylüyor. Çocuk annesine de istek atmış. Anneleri tanışıyor olsa da yapmamalı bence. Şimdi çok soğuk yapıyor LGS'den dolayı mı bilmiyorum ama ayrılsam mı ne yapsam onu da bilemiyorum. Abilerim yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2516684

Bu da bir fotoğraf neler olduğunu anlamanız için.
Kardeşim, seven bir insan sevdiğini kaybetmemek için elinden geleni yapar sevgide budur zaten, demek ki Nisa yapmıyor ki sevgisi şüpheli bana göre, son kez uyar baktın anlamıyor yolla.

Kesinlikle ayrılınılması gereken bir kızın hareketleri bunlar. Sevgilisi olan bir kız ancak gözü dışarıda olduğunda ve sadakatsiz olduğunda böyle hareketler yapar. Ayrılın, ileride bu kızın çilesini başkası çeksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı