Kız arkadaşımdan trip yiyorum

Yer
İstanbul
Bugün otururken şakasına, hiç ciddilik payım yoktu, bıyıkların çıkmış, çok tatlı gibisinden bir şey söyledim. Biliyorum kadınlara asla söylenmemesi gereken bir şey ancak normal arkadaşlarımlada dalgasını yaptığımız için dalgınlığıma geldi. Sonrasında utandı ve güldü. Şakasına söylediğimi biliyor ancak yine de içinden kırıldığını hissettim. 2 saatin ardından mekana gittiğimizde hediye olarak aldığım kolyeyi taktım yine iltifatlar falan devam ettik. Beni kaybetmeyeceksin dedi bi ara bende biliyorum dedim. Soğuk yapsa çok konuşmazdı ancak arada düşünceliydi. Ancak mesajlaşırken falan sıkıntı yok gibi. Sizce bu sebepten ötürü ilişki biter mi? Arada şakalaşıyoruz, yaklaşık 10 gündür birlikteyiz.

Son düzenleme:
Kaç yaşındasınız ve ilk ilişkiniz mi? Sorduğunuz soru "yaprak uçtu, ilişkim bozulur mu?" gibi ufak bir şey.

21 yaşındayız benim zamanında 2 haftalık olmuştu ancak yalancı birisiydi yani bu ilk diyebilirim. Onun ikinci ilişkisi ilki yaklaşık 2 ay sürmüş 3 sene önce. Bilmiyorum bir korku geldi hocam dediğinizde haklısınız.

21 yaşındayız benim zamanında 2 haftalık olmuştu ancak yalancı birisiydi yani bu ilk diyebilirim. Onun ikinci ilişkisi ilki yaklaşık 2 ay sürmüş 3 sene önce. Bilmiyorum bir korku geldi hocam dediğinizde haklısınız.
Normal o zaman. Yalancı birisi ile olmuşsunuz, kazık yemişsiniz ve yeni bir ilişkiye başlamışsınız. Umarım bu ilişkiniz iyi devam eder. Ayrıca bu kadar basit bir şey ilişki bitirmez, korkmayın.

Normal o zaman. Yalancı birisi ile olmuşsunuz, kazık yemişsiniz ve yeni bir ilişkiye başlamışsınız. Umarım bu ilişkiniz iyi devam eder. Ayrıca bu kadar basit bir şey ilişki bitirmez, korkmayın.

Evet hocam kız zamanında yalan söylüyordu yok tacize uğradım, annem böyle şöyle yaptı psikolojik rahatsızmış anlamadım bende 4 günde olmuştuk ancak şu anki kızla 1 ay flört ettik tanıdım bayağı 10 gündürde beraberiz. Umarım devam eder teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı