Kız arkadaşımın amacı ne?

Rica ederim, kız nasıl birisi? Kafana göre mi?

Rica ederim, kız nasıl birisi? Kafana göre mi?

Evet hatta tam kafama göre hocam. Yani ikimizde matematikçiyiz. Onun İngilizce benden daha iyi. Hobiler desen kız daha çok gezme tozmak istiyor bende severim ama benim asıl hobim. Oyunlar ve gym. Zaten aynı sınıftayız okulda da. Bütün günümüz birlikte geçecek. Okul çıkışı falan birlikte olcaz bayağı. Buraya yazacağım. Müsait olursam 2 günde bir veya gün gün neler olduğunu yazacağım. :)
Bakarsın geçmişe dönüp bakarım. Kız bide ablasına fln beni anlatmış baya. Ablası da sevmiş numarasını verdi ablasının da.

@ErrorCorrection ablasına da yaz ☠️

Evet hatta tam kafama göre hocam. Yani ikimizde matematikçiyiz. Onun İngilizce benden daha iyi. Hobiler desen kız daha çok gezme tozmak istiyor bende severim ama benim asıl hobim. Oyunlar ve gym. Zaten aynı sınıftayız okulda da. Bütün günümüz birlikte geçecek. Okul çıkışı falan birlikte olcaz bayağı. Buraya yazacağım. Müsait olursam 2 günde bir veya gün gün neler olduğunu yazacağım. :)
Bakarsın geçmişe dönüp bakarım. Kız bide ablasına fln beni anlatmış baya. Ablası da sevmiş numarasını verdi ablasının da.
Kanka şaka bir yana anlasiyorsan bırakma kızı.

Burdaki incel tipleri takma derim hayatin boyu birlikte olamazsın diye bir şey yok. Ama lisede olduğun için şansın düşük.

@ErrorCorrection ablasına da yaz ☠️

Kanka şaka bir yana anlasiyorsan bırakma kızı.

Buradaki incel tipleri takma derim hayatin boyu birlikte olamazsın diye bir şey yok. Ama lisede olduğun için şansın düşük.

Olursak iyi olur. Hiç değilse hayatta tek kadına aşık olmuş olurum :)

Bu sevgiyi pek belli etmemesi lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı