Kız arkadaşımın amacı ne?

Hocam vallahi kız için çok üzülüyorum. O kadar bağlandı ki bana. Yani benim yüzünden hayatı bile çok kötü etkilenir. Bir de 11. sınıf ya. Hayatı bile çöküntü uğrar. Ama bir yandan da benim suçum yok diye kendimi haklı buluyorum.

Hocam kız cidden üzülseydi bence kendini soğutmayacak hareketler yapmaya çalışırdı biraz dikkat ederdi.

Hocam şort ve tişörtle de buluşmaya gidilmez. Üstüne bir de "gezer" marka terlik giyin tam olsun. Kızın gösterdiği ilgiyi sen de ona göster. Fazla ilgi istemiyor sadece verdiği ilginin karşılığını istiyor.

Bitti.
;(

Hocam şort ve tişörtle de buluşmaya gidilmez. Üstüne bir de "gezer" marka terlik giyin tam olsun. Kızın gösterdiği ilgiyi sen de ona göster. Fazla ilgi istemiyor sadece verdiği ilginin karşılığını istiyor.

Hayır hocam.
Kendi rahatına iş yapıyor sonra beni de karşılık vermek zorunda bırakıyor.

Bence dalga geçmişsiniz ya da fazla bilmiyorsunuz bu işleri, hayatindan daha önemli değil ne olacagi belli olmayan bir aşk

Mutlu mesut yaşarsınız ne allah aşkına kiz daha şimdiden bi soğuk bi sicak yapiyor böyle kizlar belirsiz olur anlayamazsin her sey güzel gidiyor derken birden ilişkiyi kesme ihtimali bile var
Tamda Hüseyin hocamın dediği gibi oldu.

Sorun yoksa anlatabilir misiniz, neden bitti, nasıl bitti?

Fizik ödevini bitiriyim 15 dk sonra yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı